Létezhet férfi és nő között szimpla barátság, bármiféle szexuális töltet és flört nélkül? (házas mindkettő)
Én azt mondom, hogy LÉTEZIK egy bizonyos fokig. Lehet egy pasi pl a haverom, vagy nagyon jó barátom, ha meleg, vagy pap. :) Vagy meleg pap. :D
De hogy két egészséges heteroszexuális ember között, mély, szívből jövő barátság lenne, mialatt ők különböző neműek...ebben én sem hiszek. Sőt! Amiket írtál, én már most gyanakodnék a viszonyra. Egy pasi nem fog csak úgy egy nőnek igazat adni, ha az nem az anyja...
Nagyon remélem, hogy tévedek.
igenis van férfi-női barátság!
nem szeretem mikor valaki egyértelműen kijelenti hogy valami nem létezik, csak mert ő nem tapasztalta.
úgy tudnám ezt a legjobban leírni, hogy képzeld el azt az érzést,amit az ellenkező nemű testvéred iránt érzel. na pont ilyen a férfi-női barátság.
az ember a testvéréért tűzbe menne, de nem feküdne le vele.
ugyanilyen, ha van egy ellenkező nemű barátod.
persze megint más a haverság. vannak olyan haveri férfi-nő kapcsolatok, ahol valamelyik többet akar, ez a jellemzőbb természetesen.
de én az igazi barátságról beszélek. az más. több.
csak arra tudok tippelni, hogy aki szerint nem létezik a férfi-női barátság, az nincs tisztában az igazi barátság fogalmával.
2/4 Megosztanád velünk, hogy neked milyen tapasztalatod volt, ami ilyen csúnyán bizonyította neked azt, hogy nem? Persze csak ha akarod.
2/5 folyamatosan próbálom ezt is, lenni a „jó kislány”, de a rettegés ott van, mert mi van ha ezek után akár egyszer is egy kisebb zűr, hullámvölgy lesz a kapcsolatunkban és akkor az a nő ott lesz? És akkor hiába vagyok az év 90%-ában a „tökéletes feleség”, ami amúgyis lehetetlen… Mint tudjuk, az a kifogás pedig soha nem tud végül visszatartó erő lenni, hogy mindkettő házas. A nőnek 2 gyereke van, nekünk pedig most fog születni…
Szerintetek van bármi, amivel meg tudnám győzni, hogy okkal tartok attól, hogy baj lesz és már most megtenné emiatt ő is az óvintézkedéseket? Annyi mindent próbáltam már, és úgy érzem kifogyott az eszköztáram… Ő is szeretné rendbe hozni a kapcsolatunkat, de egy-egy hullámvölgy mindig előjöhet 1 kapcsolatban. Legutóbbi nagy hullámvölgy eredménye egy kósza 3. fél lett. Csak egy csók, egy havi epekedés utána, de ne mondja nekem senki, hogy ez nem elég ahhoz, hogy darabokra törjön az ember szíve és ne lenne iszonyú nehéz talpra állni. De most ezt a 3.-kat félretéve, szerinte akkor is csak túlreagálom a régi ügy miatt. Hiába mondom, hogy ez a „barátság” más és másfajta fenyegetettséget jelent…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!