Létezhet férfi és nő között szimpla barátság, bármiféle szexuális töltet és flört nélkül? (házas mindkettő)
19/22 Eggyet ertek veled.
Egy ket sajat tapasztalatod tudok megosztani veled.
Reszemrol letezik ilyen baratsag bar soha sem lehetsz biztos benne, hogy a masik fel tobbet akar e. (ha csak ne ad egyertelmu jelzeseket)
"Szerelembol" viszont lehet ilyen baratsag, ha a felek normalis korulmenyek kozott eltudnak valni amikor rajonnek, hogy igazabol ez nem szerelem volt. Bar ez a baratsag csak addig mukodik mig egyikuknek nem jon egy uj aki feltekeny lesz a regire.
Hasonlo cipopen is jartam bar. Teny nem vagyok es voltam feleseg es gyerek sincs. Mikor megismertem a paromat neki volt egy gyerekkori jo baratnoje (elmondasa szerint mint a testverek olyanok) nos valahogy az elso perctol kezdve nem hittem, hogy csak ennyi mint kiderult nem is. Azt mondta egyszer meg gyerekkorukban szerelmet valott a lany. Szemet hunytam efolott mondvan reg volt mar. Bar szivem melyen meg mindig ereztem, hogy ez nem ennyirol szol. Epp egy nagyon mely pontotn volt a kapcsolatunk amikor ez a "jo" barat spicces allapotban ismet szerelmet valott. Ok nem tudtak, hogy en tudok rola mind addig nem is emlegettem amig ismet(fel ev utan) nem kerult elo a leanyzo pusztan mint "barat". Nem tetszesemet nem tudtam leplezni paromnak elmondtam, hogy tudok a nagy szerelmi vallomasrol es hogy szivesen meglatogatott volna stb stb... annyit kertem tole gondolja magat a helyembe... O mit szolna hozza, ha nekem lenne egy ilyen "baratom"??? Megertett es a barat mara mar nincs.
Véleményem szerint ez erősen személyfüggő is. Nem vagyok még házas, viszont egy lassan 2 éves, komolynak mondható kapcsolatban élek. Emellett van fiúbarátom, haverom nem is egy. A barátom nem féltékeny rájuk, mivel ő előbb ismerte őket, mint én. Legtöbbjüknek van párjuk szintén. Számomra azért létezhet férfi-nő közti barátság, mert a férfiak nagy része nem az esetem, akikkel barátként vagyok jóba, mint férfi sosem tetszettek nekem. És mint ahogy már említettem kapcsolatban vagyunk.
DE! Mivel azt is mondtad, hogy zavaró sms-ek is vannak, az már valóban gyanúra adhat okot. Ha neked ez fáj, akkor mindenképp meg kell beszélni, és ha szeret, akkor meg fogja érteni a problémádat.
Ez érdekes kérdés! 20 éve volt egy barátnőm, akivel a szakítás után is jó barátságba maradtunk, sőt ma ő az egyik legjobb barátom. Már 16 éve vagyunk "csak" barátok és nagyszerűen működik a kapcsolatunk, mivel semelyikünk nem vonzódik a másikhoz szexuálisan.
Viszont amit Te leírtál az elég gázosan hangzik. Nagyon nehéz, de ha befeszülsz, akkor egyenesen a másik csak karjaiba lököd a férjedet, mert ott "megnyugvást" és " megértést " talál. Tudom hogy iszonyú nehéz, de még véletlenül se menj át számonkérő sárkányba!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!