Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet feldolgozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni egy kataszrofalis eskuvot?

Figyelt kérdés
Szeretnem elfelejteni, egyik baj jott a masik utan. Egy csomo penzt "kidobtunk" es eletem egyik legrosszabb napja volt.
2014. máj. 28. 15:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
59%
Nézd a jó oldalát! :) Ritka az ilyen emlékezetes esküvő! :D Szerintem pár év múlva már csak mosolyogni fogtok rajta, hogy pont akkor folyt a vér az orrodból, meg, hogy sorozatosan jöttek a bakik. :)
2014. máj. 28. 15:34
 22/29 anonim ***** válasza:
89%

Külföldön házasodtam, és mivel elég messze, így senkim nem volt ott. Mivel közvetlen az esküvő előtt tudtam csak ideutazni, így anyós intézte a menyasszonyi ruhámat. Siralmas volt... a virágom valami gagyi fehér selyemvirág, amit nem is vittem magammal végül, a sminkemet totál elcseszték, a ruhám alsó abroncsa eltört, 42 fok volt, amitől a maradék pocsék sminkem is elfolyt.

A polgári után egyből hazamentem átöltözni, lemosni a sminkem, és egy hétköznapinál picit csinosabb ruhában, smink nélkül mentem a vacsorára. Alig vártam, hogy lelépjünk.

Az egész esküvőben csak a nászéjszaka volt jó.

2014. máj. 28. 17:07
 23/29 A kérdező kommentje:
Mi volt az ajandek?
2014. máj. 28. 17:20
 24/29 anonim ***** válasza:
Kitől kérdezed?
2014. máj. 28. 17:42
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Az én esküvőm fantasztikus volt. Minden úgy volt, ahogy akartam.

Aztán elváltam...

Inkább a rossz esküvő, mint a rossz házasság.

2014. máj. 28. 18:26
 26/29 anonim ***** válasza:
57%

Ne haragudj de a húgod vitte túlzásba, egy szülő köszöntő miatt azért 2 év után nem kellene elbőgnie magát.

Képeken a véres ruhát meg úgyis retusálják.

2014. máj. 28. 18:39
 27/29 anonim ***** válasza:
88%
Nézd, attól a házasságod lehet jó. Legalább a nászéjszaka tetszett, az is valami.
2014. máj. 28. 20:32
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

idővel tulleszel rajta.

Nálunk tortavágás után,kb éjfél körül elment az áram és nem is jött vissza többet.se zene se villany,pár gyertya volt csak,tök sötét volt,kicsit késöbb mindenki hazament..

életem második legjobb napja volt mert igent mondtam és csak ez számit(életem legszebb napja a kicsilányom születése,na az se ment simán de ez az én formám)

2014. máj. 28. 22:08
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túlreagáljátok.

Részvétem a szülők miatt, viszont rosszullét, meg orrvérzés nem gáz, mert bárkivel előfordulhat. Hallottam olyat, hogy valaki az esküvője napján betegedett le és 40 fokos lázzal kellett megcsinálnia: neki se lehetett könnyebb.

A házasságkötés sokkal mélyebb, mint egy buli. Itt azon van a hangsúly, hogy összekötötted életedet a pároddal, a többi körítés.

2014. máj. 28. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!