Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni egy kataszrofalis eskuvot?
Majd elmúlik. Rá fogsz jönni, hogy vannak az életben fontosabb dolgok is mint az esküvő. Mindenki élete nagy napjának akarja megélni, de közben így 9 éve távlatából visszatekintve, az égvilágon semmi jelentősége nincs.
A mi esküvőnkön is volt egy csomó dolog ami bosszantott. Most meg azt mondom, hogy bár ezek lennének a legnagyobb problémáim :)))
Összeházasodtatok nem, az a lényeg?
Mit kell ezen feldolgozni, ne röhögtess.
Az apukám szokta mondani:ez már csak történelem :D
Ne foglalkozz vele, nézd a szép dolgokat belőle!
Egyébként megkérdezhetem mi nem sikerült?
Tényleg miért volt ennyire katasztrófális? Rossz idő volt, nem sikerült a nyitótánc, rossz volt a zenekar?
Vagy valami nagyobb baj történt: családi veszekedés, valaki többet ivott és botrányosan viselkedett...stb?
Nem lehet, hogy csak túl tökéletesre akartad a napot, és nem teljesült 100%-ig?
A szertartas elott megbeszeltuk, hogy szulokoszonto ne legyen mert a szuleim sajnos meghaltak ket es fel eve autobalesetbe ... erre az anyakonyvezeto csak bele vette es mi meg lefagyva hallgatuk a hugom sirva szaladt ki mire a ferjem szolt neki.
Meg a vege elott elkezdett verezni az orrom es a ruham is veres lett.
Az etterembe meg rosszul lettem, orvost kellett hivni. A fotozashoz sem volt kedvunk, igy biztosan jo kepek lettek a veres ruhamrol (bevizeztuk de halvanyan latszott.
Utolsó vagyok: bocsi, hamarabb írtál.:D
Sajnálom. Enyémre az a féreg el se jött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!