Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni egy kataszrofalis eskuvot?
10-es
Neeee! Azt hittem ilyen csak a filmekben van!
Kérdező
Ez tényleg szomorú, de nem kell belemagyarázni túl sok mindent!
Ilyen volt aztán pont. Lesz még épp elég jó és szép pillanatotok, ne ezen pörögjetek.
És ha lehetőségetek lesz rá, fogadd meg a 12-es tanácsát :D
Most komolyan, bérelsz vagy veszel egy olcsóbb ruhát, a fotóson múlik minden. Tök egyszerű ruhákkal olyan esküvői fotókat láttam már, hogy a szemem kiesett :)
Sajnos utana mindenkinek rossz kedve lett. Nem jottek mosolyogva gratulalni ahogy szokas hanem szomoruan mindenki kerdezgetze hogy vagyok? Meg sajnalkoztak. Az anyakonyvezeto is nagyon piros lett es legalabb szazszor elnezest kert.
Jo lenne elfelejteni es meg a fotokra sem vagyok kivancsi.
Szerintem ezt túlreagáltátok. Főleg a húgod. Az orrvérzés ennek a következménye.
Nagyon szomorú a szüleid halála, de azért ezt máshogy is le lehet volna reagálni. Sőt egyébként ebben az esetben a köszöntő egy emlékezés is lehet, amit minden cirkusz nélkül méltósággal meg lehetett volna oldani.
Voltam olyan esküvőn, ahol az elhunyt szülőknek jelképesen kitettek 1-1 üres széket. Szép volt és megható.
Fura, hogy nem akartatok megemlékezni róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!