Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet feldolgozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni egy kataszrofalis eskuvot?

Figyelt kérdés
Szeretnem elfelejteni, egyik baj jott a masik utan. Egy csomo penzt "kidobtunk" es eletem egyik legrosszabb napja volt.
2014. máj. 28. 15:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
50%

10-es

Neeee! Azt hittem ilyen csak a filmekben van!

2014. máj. 28. 15:15
 12/29 anonim ***** válasza:
86%
Van egy tippen, de az is pénzbe kerül. Egzotikus tengerparton (nem az Adriára gondolok) nászút és egy új ceremónia a parton. Sok fotó, sok élményről, búvárkodásról, hajózásról. Nagy zabálásról, karibi buliról. Utána közzé teszed a képeket és megnyugszik a pici szíved.
2014. máj. 28. 15:16
 13/29 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező

Ez tényleg szomorú, de nem kell belemagyarázni túl sok mindent!

Ilyen volt aztán pont. Lesz még épp elég jó és szép pillanatotok, ne ezen pörögjetek.

2014. máj. 28. 15:18
 14/29 anonim ***** válasza:
93%
Őszintén sajnálom, hogy így sikerült az esküvőtök :( Bár közhelyesen hangzik, de ez már elmúlt,az idő minden sebet begyógyít.Kívánom, hogy a rossz lagzitól függetlenül a közös életetek nagyon boldog és kiegyensúlyozott legyen.
2014. máj. 28. 15:18
 15/29 anonim ***** válasza:
86%

És ha lehetőségetek lesz rá, fogadd meg a 12-es tanácsát :D

Most komolyan, bérelsz vagy veszel egy olcsóbb ruhát, a fotóson múlik minden. Tök egyszerű ruhákkal olyan esküvői fotókat láttam már, hogy a szemem kiesett :)

2014. máj. 28. 15:21
 16/29 A kérdező kommentje:

Sajnos utana mindenkinek rossz kedve lett. Nem jottek mosolyogva gratulalni ahogy szokas hanem szomoruan mindenki kerdezgetze hogy vagyok? Meg sajnalkoztak. Az anyakonyvezeto is nagyon piros lett es legalabb szazszor elnezest kert.

Jo lenne elfelejteni es meg a fotokra sem vagyok kivancsi.

2014. máj. 28. 15:21
 17/29 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ezt túlreagáltátok. Főleg a húgod. Az orrvérzés ennek a következménye.

Nagyon szomorú a szüleid halála, de azért ezt máshogy is le lehet volna reagálni. Sőt egyébként ebben az esetben a köszöntő egy emlékezés is lehet, amit minden cirkusz nélkül méltósággal meg lehetett volna oldani.

2014. máj. 28. 15:23
 18/29 anonim ***** válasza:
89%
Sajnalom, hogy meg a vendegek is elszurtak az egeszet. Ilyenkor onekik kellett volna rendbe hozni mindent.
2014. máj. 28. 15:24
 19/29 anonim ***** válasza:
83%

Voltam olyan esküvőn, ahol az elhunyt szülőknek jelképesen kitettek 1-1 üres széket. Szép volt és megható.

Fura, hogy nem akartatok megemlékezni róluk.

2014. máj. 28. 15:25
 20/29 A kérdező kommentje:
A hugom miatt, nagyon megviselte a szuleim halala meg korhazban is kezeltek.
2014. máj. 28. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!