Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt adnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt adnál?

Figyelt kérdés

11.000 Ft értékben vettünk ajándékot baráti pár esküvőjére, ezen kívül viszünk süteményeket. Mennyi pénzt adnátok pluszba? 40 vagy 50.000 Ft-ot?

(egy főre a költség 10.000 ft, tudom, mert barátaink, elmondták, 80 fő, nem túl rongyrázós lagzi)

2014. máj. 8. 22:00
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Pénzre van szükségük, kijelentették. Együtt élnek már jó ideje, mindenük megvan, vegyek még egy étkészletet?? Kell a pénz, mert babájuk lesz hamarosan. (és nem csak pénzt adunk, ugyebár)
2014. máj. 9. 07:36
 12/28 anonim ***** válasza:
69%

Vagy ajándék, vagy pénz.

Azt meg ne jelentsék már ki, hogy pénz kell, mert jön a gyerek! Ha nem tudják önerőből vállalni a gyereket, akkor minek vállalják? Pffff...

Én az ajándékon felül nem adnék egy fillért se.

2014. máj. 9. 07:41
 13/28 A kérdező kommentje:

Hát akkor smucig vagy.

Nem lenne képem az egyik legjobb barátunkhoz 10.000 ft-os ajándékkal menni, hol élsz?!

2014. máj. 9. 07:44
 14/28 anonim ***** válasza:
47%

vinnék nekik egy csomó pelust és popsitörlőt baba játékot

kisruhát egyéb babás dolgot

de pénzt nem !

2014. máj. 9. 07:48
 15/28 anonim ***** válasza:
63%

Semmit! Ember, az ajándék éppen a pénzt váltja ki! Az ember azért visz ajándékot a lakodalomba, mert azzal viszonozza a meghívás szívességét, és nem törődik vele, hogy a párnak egyébként az esküvő mennyiben van. Az az ő dolguk.

(Eredetileg nem is a pár dolga volt ez, hanem a szüleiké.)

2014. máj. 9. 08:20
 16/28 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nem smucig, hanem veled ellentétben egy normálisan gondolkodó ember. Ha a párnak pénz kell, akkor ne vegyél ajándékot!
2014. máj. 9. 08:24
 17/28 A kérdező kommentje:
Nézd, én úgy gondolom, hogy adok ajándékot és pénzt is. Nekem ez így jó, de nem azt kérdeztem, hogy ajándékot adjak-e vagy pénzt, hanem hogy MENNYI pénzt.
2014. máj. 9. 08:38
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Annyit adj, amennyit még jó szívvel tudsz nélkülözni.
2014. máj. 9. 08:46
 19/28 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, ha te tudod hogy ajándékot is meg pénzt is azt adsz akkor azt is neked kell tudnod hogy mennyit adsz! Miért tőlünk kérdezed ha határozott véleményed van? Én sem adnék semmit az ajándékon kívül. Mi ez, hogy megmondják mennyibe fájsz nekik és te ezt szorzod, osztod, duplázod...stb. Azt hittem azért hívnak az esküvőjükre hogy együtt örülj és ünnepelj velük a nagy napon. Hova jutottunk. :-(
2014. máj. 9. 10:40
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Te pénztárcádtól függ.

Ha belefér,és tényleg jóbarát,akkor adj 50,et.

Ha nem fér bele,akkor 20-at.

amikor megszületik a baba,akkor úgyis mentek,és szintén nem üres kézzel,szóval ha összegyűjtögetett pénz,akkor tartalékolj a baba születésére is.

2014. máj. 9. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!