Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt adnál?
Figyelt kérdés
11.000 Ft értékben vettünk ajándékot baráti pár esküvőjére, ezen kívül viszünk süteményeket. Mennyi pénzt adnátok pluszba? 40 vagy 50.000 Ft-ot?
(egy főre a költség 10.000 ft, tudom, mert barátaink, elmondták, 80 fő, nem túl rongyrázós lagzi)
2014. máj. 8. 22:00
1/28 anonim válasza:
Mennyire közeli barát? Szerintem ez bőven elég lenne, de egyénfüggő.
2/28 A kérdező kommentje:
Egyikőnknek gyerekkori jóbarát. Mi lenne az elég? Ezt az összeget 2 főre számold. :)
2014. máj. 8. 22:07
3/28 anonim válasza:
30 eleg lenne szerintem.. :)
20E a kaja +10 E ami pluszba..
30-40 kb. eleg szerintem.
4/28 LiEli válasza:
Ha gyermekkori jóbarát, akkor szerintem a két főre jutó költség felé kellene menni minimum 20.000-rel. Szóval minimum 40.000. Szerintem annyi becsületes.
5/28 anonim válasza:
"nem túl rongyrázós lagzi"
Az lenne, akkor fejenként 100 rugót kéne fizetni?
Na ezért gyűlölök minden esküvőt, mert legtöbbször pénz inkasszálásáról szól.
6/28 anonim válasza:
Nem adnék semennyit ezen felül. Miért kellene a meghívott vendégeknek kifizetni a vacsora árát? Ez elég téves felfogás mostanában. Mindenki annyi ajándékot adjon, amennyit akar élé amennyi nem jelent neki anyagi problémát.
7/28 anonim válasza:
Én 1500 Ft adnék.plussz kérem őket hogy adjanak 5000Ft mert éhes Vagyok meg elcsomagoltstnànk minden kajàból. Meg megmondanàm nekik adjanak egy Rolex óràt, mert àtvàltok uzsoràsba.
8/28 anonim válasza:
még jó h nem visz mindenki batyúban vmi kaját, és mindenki azt eszi, amit hozott....nem értem, h ez milyen szokás, h az ajándék mellé pénzt kellene adni az esküvőn elfogyasztott dolgok fejében, nem hallottam még ilyenröl,ez olyan, mintha meghívnálak egy kávéra, de megkérnélek, h hozzálmagaddal kávét meg cukrot aztán majd megfözöm és iszunk együtt egy kávét :D....ha nincs rá pénz,akkor házasodjanak meg lakodalom nélkül , vagy késöbb, vagy egyáltalán nem
9/28 anonim válasza:
még 10-10 ezret a menyasszonytáncba
10/28 anonim válasza:
Esküvőn pénzt adni ősi cigány szokás. Szomorú vagyok ha már a magyarok ise felé tendálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!