Neked erről mi a véleményed, adnál rá pénzt?
Anyukának mondd meg, hogy vigyen el a bejáratig, utána sétálgasson a Ligetben vagy foglalja le magát...
Muszáj anyukáddal menni?
Értem az apukádat, nálunk fordított volt a helyzet. Apuka sítt-rítt állandóan, hogy nincs pénze, én fizettem mindent, strandbelépőt, stb, hogy ne maradjon már az ajtó előtt.
Egyszer mondta, hogy oké, hogy nem vagyunk együtt, de a gyerekeknek jót tenne, ha együtt nyaralnánk. Én hülye belementem, én fizettem a 4 belépőt, a 4 ebédet, mindent. Majd felrobbantam az idegtől, hogy így kihasznál, csak azt hitte a gyerekek miatt nem fogom kint hagyni.
Menj apuval vidámparkba.
Problem solved.
Most ezt nem értem... a szendvicskészítéshez kellene pénzt adni? Anyukád hogy gondolja, odamegy és a volt férj szórakoztatja meg eteti???, Anyukád nem tud pár szendvicset készíteni???
Volt férjem mondaná, hogy meghív minket a vidámparkba, cserébe vigyünk kaját, olyan piknik kosarat raknék össze, hogy Maci Laci rástartolna.
Ez nekem érthetetlen.
" Az jó ötlet, hogy vigyünk szendvicseket, és muszáj még ma meggyőznöm apát"
Ügyes légy! És érezzétek jól magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!