Adnál pénzt magadtól a párodnak, ha látod hogy nagyon szeretne megvenni valamit, de nincs rá pénze?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
25 éves férfi vagyok, a barátnőm 21. Ő még tanul, és diákmunkán akar dolgozni a nyáron, de nincs semmilyen lehetősége, így pénze sincs. Vásárlás közben látom miken akad meg a szeme, mi tetszik neki, csak nem tudja megvenni. Nem nagy dolgok ezek: bikini, fehérnemű, nyári ruhák.
Én dolgozom, elég jól is állok anyagilag, csak félek ha adnék neki, rossz néven venné vagy éppen örülne neki, nem tudom.
Nagyon rendes lány egyébként:) Ti mit tennétek ebben az esetben?
2012. jún. 21. 08:11
1/22 anonim válasza:
a páromnak igen, a barátnőcskémnek nem (nem írtad mennyire veszitek komolyan egymást, szerintem pont ettől függ)
2/22 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt, együtt képzeljük el a jövőt és Ő a nagy Ő.
2012. jún. 21. 08:17
3/22 anonim válasza:
ha rendes lány és tényleg ő a nagy Ő akkor persze, ez csak természetes egy kapcsolatba, hogy ha az egyiknek szüksége van valamire akkor a másik kisegíti
4/22 anonim válasza:
Persze, h megvenném neki. Az én párom is megvette nekem, amíg tanultam vagy épp nem volt munkám, amire szükségem volt. Ha megteheted és jó szívvel tudnád adni, akkor biztos nem utasítaná el.
5/22 hollófernyiges válasza:
Jobban veszi ki magát ha megveszed ajándékba ahelyett hogy a pénzt nyomod a markába.
6/22 anonim válasza:
Megvenném neki. Egyébként mindig nagy öröm volt számomra, ha észrevettem valamit, hogy a barátnőm szeretné és megvehettem neki. Talán én örültem jobban, amikor átadhattam.
7/22 A kérdező kommentje:
ezzel az a baj hogy nem ismerem a méretét. Pont átlagos testalkata van, nem tudom hogy tudtok-e segíteni:D rákérdezni elég gyanús lenne.
2012. jún. 21. 08:32
8/22 anonim válasza:
Mikor mentek legközelebb vásárolni vegyél neki egyet,akkor úgyis ott lesz ő is.
9/22 anonim válasza:
2éve eggyüt éltek akkor hozzáférésed is vana fehérnemülyéhez nem? meddig tart megnézni? vagy zsebrevágni eggyet amig elszaldsz megvenni?
10/22 A kérdező kommentje:
nem élünk együtt és nem szoktam kutatni a fehérneműi között. :D igen, az a legjobb megoldás hogy amikor tetszik neki valami, megveszem. Remélem örülni fog neki
2012. jún. 21. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!