Anyukám nem szeretne nekem melltartót venni, pedig már kellene. Mit csináljak?
Anyukámat megkértem,hogy vegyen nekem melltartót,de ő nem szeretne, és mindig amikor felteszem ezt a kérdést neki, tök rossz kedve lesz és mérges lesz, vagy nem is tudom. Szerintetek mit tegyek?
Talán vegyem meg magamnak, vagy mi??
Hány éves vagy? Mekkora a melled centiben?
Egyébként én nem is melltartóval, hanem ilyen sportmelltartóval kezdtem. Egy idő után kellemetlen egy lánynak, hogy nincs semmi a fölsője és a bőre közt semmi, főleg az utcán (akkor a hideg időről ne is beszéljünk, mert az még meg is látszik :))
Hát esetleg nővéred, nagymamád felé közelíts ha ő nem bírja elfogadni a cicinövekedést.
Vagy kerekperec megmondod, jó akkor adj pénzt s egyedül veszel vagy majd a szülinapi, féletett pénzedből tudod megoldani bár egyértelmű, hogy anyudnak kellene ezt álnia.
Kérj pénzt apukádtól, nagyszülőktől, stb...
És kérd meg egy rokonodat vagy barátnődet, hogy menjen veled vásárolni.
Nem értem anyukádat, ha kell melltartó, hát kell, olyan ez, mintha bugyit nem akarna neked venni. :s
Hiába veszi meg az édesanyja háta mögött, tuti észrevenné, abból pedig csak veszekedés lenne. Normálisan meg kellene neki mondani, hogy már kellemetlen neked, hogy felül nincs rajtad semmi (vagy mondd el a többi ép érvedet). Nekem is van egy barátnőm, fiatal korában az édesanyja is ilyen volt, hogy mindig visszafogta, az ő kicsi lányának tartotta még 24 éves korában is, elűzte minden pasiját.
Ezzel azt akarom mondani, hogy ha úgy érzed, hogy nagyon megfojt anyukád, akkor beszélj vele és ne lázadozz! Az senkinek nem lesz kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!