Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám nem szeretne nekem...

Anyukám nem szeretne nekem melltartót venni, pedig már kellene. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anyukámat megkértem,hogy vegyen nekem melltartót,de ő nem szeretne, és mindig amikor felteszem ezt a kérdést neki, tök rossz kedve lesz és mérges lesz, vagy nem is tudom. Szerintetek mit tegyek?

Talán vegyem meg magamnak, vagy mi??

2012. jún. 12. 14:38
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Hát velem is ezvolt, anyukám aztmondta hogy "még nem kell" úgy kezelt mint egy kisgyereket, aztán elegem lett belőle hogy őismindig furán viselkedett ha rákérdeztem, és elmentem és vettem magamnak...itthon meg megmondtam hogy vettem és kész.

Most is kéne már új mert kicsik rám a régebbiek, szám szerint 2 van amit még hordani tudok.

De persze még most is halogatja, és pénzem nincs mert amiket szülinap,karácsony stb.-n gyűjtöttem nálukvan (pedig nemkevés pénz) mert anyagilag sem állunk valami jól...

2012. jún. 13. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!