Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szeretne közös...

Szerintetek szeretne közös gyereket is?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve vagyunk együtt, úgy mentem bele a kapcsolatba, hogy volt már egy 5 éves fiam. Nagyon szeretik egymást, bár a fiam inkább úgy tekint a barátomra, mintha egy idősebb bátty lenne, akivel elhülyéskednek, megmutat neki egy csomó klassz dolgot. A barátom pedig szintén nagyon szereti, érzi, hogy felelősséggel tartozik érte, sosem akart egy pótapa lenni, inkább baráti szinten kezeli.

Egyszer mondta, hogy ha tőle lenne a fiam, valószínűleg kék szeme lenne és szeretné a sportot. Ekkor kérdeztem, hogy ő szeretne-e valaha is saját gyereket és mondta, hogy talán egy lányt, de neki jó így. Viszont a legjobb barátjának nemrég született meg a kisfia és olyan furán viselkedik azóta. Nagyon "meghatotta" vagy nem is tudom kifejteni és párszor jött olyanokkal, hogy az ő gyereke ilyen, meg olyan lenne. De sosem megy bele a témába konkrétan. Szerintetek gondolkodhat közös gyereken? Mikor rákérdeztem, bizonytalannak tűnt, azt mondja, neki jó így, de közben olyan fura, mintha mást gondolna belül.

2012. máj. 26. 17:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%

Én megőrülök az ilyen tutyimutyi, férfiatlan pasiktól, akik nem tudnak komolyan, éretten válaszolni egy kérdésre. Nem kell feltétlenül igen-nem válasz. mondhatja azt is, hogy nincs benne a 3 éves tervben. De ez a "hjaj most jó így... de kék szemű lenne...de izé bigyó hogyishívják..."

Nem is csodálom hogy barátként tekint a fiadra. Egy férfiatlan férfiben hogy lennének apai ösztönök?

2012. máj. 26. 17:38
 2/14 anonim ***** válasza:
Meg mikor azon kell agyalni, hogy mit mond és mit gondol.... ahh...
2012. máj. 26. 17:39
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom..igazából mostanában elég elfoglalt, ezért gondoltam, hogy neki tényleg jó így. Csak az utóbbi időben ezek a megnyilvánulásai furák és kétértelműek.
2012. máj. 26. 17:43
 4/14 A kérdező kommentje:
De egyébként ő pont nem a férfiatlan kategória. Ránézésre kemény, határozott, férfias pasi, csak néha mindenről beszél, csak arról nem, amit komolyan gondol.
2012. máj. 26. 17:46
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Mint férfi mondom, neked hogy nem szeretne, egy pasi nem úgy működik mint egy nő!

Én sosem jönnék hátulról a dologgal.

Szerintem ő sem fog, ha akar akkor azt észre fogod venni, de mióta is vagytok együtt?!

És itt kell ezt megmondania idegeneknek?

2012. máj. 26. 17:48
 6/14 anonim ***** válasza:

A férfiatlanság nem feltétlenül azt jelenti, hogy megjelenésében is férfiatlan.

És igaza van az előttem szólónak; a férfiak nem célozgatnak. Ha akarna gyereket, akkor szólna.

Tapasztalat, hogy azok a férfiak, akik szeretnének gyereket, de nem is, mert felelőség, kötelezettség, váláskor gyerektartás, stb, azok gyerekes anyával jönnek össze.

Bármikor le lehet lépni.

2012. máj. 26. 17:50
 7/14 anonim ***** válasza:

Inkább szerintem valami más hiányzik a kapcsolatotokból.

Szalmaláng életű ez az érzelmi ellágyulás a kollegája miatt.

Egyébként sem tudom, hogy állna fel a sorrend utána az 5 éveseddel?

Több probléma lenne még egy gyerekből mint amennyi értelme lenne az egésznek.

2012. máj. 26. 17:52
 8/14 A kérdező kommentje:
Én nem akarok már gyereket, 30 éves vagyok és van egy vállalkozásom, szeretnék magammal és a karrieremmel is foglalkozni. Titkon remélem, hogy ő sem szeretne, csak átmeneti állapot, hogy ennyire odavan a kicsiért.
2012. máj. 26. 17:53
 9/14 anonim ***** válasza:

Odavan? Biztos vagy benne?

Szerintem csak amiatt ez a nagy tapintat, meg imádat, mert nem akarja megbántani a kollégája feleségét, hiszen akkor az eltiltaná őket egymástól, nameg a kollégája is elképzelhető, hogy egy életre pá-pá-t intene neki.

Nem hiszem, hogy akkor is így odalenne amikor a gyerek nyakig összefossa magát vagy nyakon hányja.

2012. máj. 26. 17:57
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem a kollégája, hanem a legjobb barátja. De mi ez, amiket írsz? Kicsit primitív, már ne is haragudj, ahogy kifejezed magad.. Oké leírtad a véleményedet, most már hagyhatsz mást is érvényesülni:)
2012. máj. 26. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!