Szerintetek szeretne közös gyereket is?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, úgy mentem bele a kapcsolatba, hogy volt már egy 5 éves fiam. Nagyon szeretik egymást, bár a fiam inkább úgy tekint a barátomra, mintha egy idősebb bátty lenne, akivel elhülyéskednek, megmutat neki egy csomó klassz dolgot. A barátom pedig szintén nagyon szereti, érzi, hogy felelősséggel tartozik érte, sosem akart egy pótapa lenni, inkább baráti szinten kezeli.
Egyszer mondta, hogy ha tőle lenne a fiam, valószínűleg kék szeme lenne és szeretné a sportot. Ekkor kérdeztem, hogy ő szeretne-e valaha is saját gyereket és mondta, hogy talán egy lányt, de neki jó így. Viszont a legjobb barátjának nemrég született meg a kisfia és olyan furán viselkedik azóta. Nagyon "meghatotta" vagy nem is tudom kifejteni és párszor jött olyanokkal, hogy az ő gyereke ilyen, meg olyan lenne. De sosem megy bele a témába konkrétan. Szerintetek gondolkodhat közös gyereken? Mikor rákérdeztem, bizonytalannak tűnt, azt mondja, neki jó így, de közben olyan fura, mintha mást gondolna belül.
Én megőrülök az ilyen tutyimutyi, férfiatlan pasiktól, akik nem tudnak komolyan, éretten válaszolni egy kérdésre. Nem kell feltétlenül igen-nem válasz. mondhatja azt is, hogy nincs benne a 3 éves tervben. De ez a "hjaj most jó így... de kék szemű lenne...de izé bigyó hogyishívják..."
Nem is csodálom hogy barátként tekint a fiadra. Egy férfiatlan férfiben hogy lennének apai ösztönök?
Mint férfi mondom, neked hogy nem szeretne, egy pasi nem úgy működik mint egy nő!
Én sosem jönnék hátulról a dologgal.
Szerintem ő sem fog, ha akar akkor azt észre fogod venni, de mióta is vagytok együtt?!
És itt kell ezt megmondania idegeneknek?
A férfiatlanság nem feltétlenül azt jelenti, hogy megjelenésében is férfiatlan.
És igaza van az előttem szólónak; a férfiak nem célozgatnak. Ha akarna gyereket, akkor szólna.
Tapasztalat, hogy azok a férfiak, akik szeretnének gyereket, de nem is, mert felelőség, kötelezettség, váláskor gyerektartás, stb, azok gyerekes anyával jönnek össze.
Bármikor le lehet lépni.
Inkább szerintem valami más hiányzik a kapcsolatotokból.
Szalmaláng életű ez az érzelmi ellágyulás a kollegája miatt.
Egyébként sem tudom, hogy állna fel a sorrend utána az 5 éveseddel?
Több probléma lenne még egy gyerekből mint amennyi értelme lenne az egésznek.
Odavan? Biztos vagy benne?
Szerintem csak amiatt ez a nagy tapintat, meg imádat, mert nem akarja megbántani a kollégája feleségét, hiszen akkor az eltiltaná őket egymástól, nameg a kollégája is elképzelhető, hogy egy életre pá-pá-t intene neki.
Nem hiszem, hogy akkor is így odalenne amikor a gyerek nyakig összefossa magát vagy nyakon hányja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!