Szerintetek szeretne közös gyereket is?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, úgy mentem bele a kapcsolatba, hogy volt már egy 5 éves fiam. Nagyon szeretik egymást, bár a fiam inkább úgy tekint a barátomra, mintha egy idősebb bátty lenne, akivel elhülyéskednek, megmutat neki egy csomó klassz dolgot. A barátom pedig szintén nagyon szereti, érzi, hogy felelősséggel tartozik érte, sosem akart egy pótapa lenni, inkább baráti szinten kezeli.
Egyszer mondta, hogy ha tőle lenne a fiam, valószínűleg kék szeme lenne és szeretné a sportot. Ekkor kérdeztem, hogy ő szeretne-e valaha is saját gyereket és mondta, hogy talán egy lányt, de neki jó így. Viszont a legjobb barátjának nemrég született meg a kisfia és olyan furán viselkedik azóta. Nagyon "meghatotta" vagy nem is tudom kifejteni és párszor jött olyanokkal, hogy az ő gyereke ilyen, meg olyan lenne. De sosem megy bele a témába konkrétan. Szerintetek gondolkodhat közös gyereken? Mikor rákérdeztem, bizonytalannak tűnt, azt mondja, neki jó így, de közben olyan fura, mintha mást gondolna belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!