Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szeretne közös...

Szerintetek szeretne közös gyereket is?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve vagyunk együtt, úgy mentem bele a kapcsolatba, hogy volt már egy 5 éves fiam. Nagyon szeretik egymást, bár a fiam inkább úgy tekint a barátomra, mintha egy idősebb bátty lenne, akivel elhülyéskednek, megmutat neki egy csomó klassz dolgot. A barátom pedig szintén nagyon szereti, érzi, hogy felelősséggel tartozik érte, sosem akart egy pótapa lenni, inkább baráti szinten kezeli.

Egyszer mondta, hogy ha tőle lenne a fiam, valószínűleg kék szeme lenne és szeretné a sportot. Ekkor kérdeztem, hogy ő szeretne-e valaha is saját gyereket és mondta, hogy talán egy lányt, de neki jó így. Viszont a legjobb barátjának nemrég született meg a kisfia és olyan furán viselkedik azóta. Nagyon "meghatotta" vagy nem is tudom kifejteni és párszor jött olyanokkal, hogy az ő gyereke ilyen, meg olyan lenne. De sosem megy bele a témába konkrétan. Szerintetek gondolkodhat közös gyereken? Mikor rákérdeztem, bizonytalannak tűnt, azt mondja, neki jó így, de közben olyan fura, mintha mást gondolna belül.

2012. máj. 26. 17:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bocsesz, reméltem, hogy szülés után 5 évvel már elmúlt a depi...
2012. máj. 26. 18:06
 12/14 A kérdező kommentje:
:))
2012. máj. 26. 18:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem meg kicsit az az érzésem, hogy ő igenis szeretne saját gyereket, csak tudja (esetleg érzi) a te határozott álláspontodat, és talán ezért nem meri felvállalni a saját véleményét és érzéseit. Egyáltalán ha bevallaná, hogy szeretne gyereket, akkor te mit mondanál? Azt mondanád, hogy kizárt, mert te karriert akarsz? Lehet ettől fél a párod, és próbálja elkerülni, hogy erre a pontra jusson a kapcsolatotok.
2012. máj. 26. 19:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Az utolsóval értek egyet. Meg ez nem nő-férfi függő hogy valaki célozgat-e vagy sem. Van olyan ember aki célozgat és van olyan aki nem. Szerintem ne csak úgy megkérdezd, hanem komolyan üljetek le, hogy megbeszéljétek. Többször is kérdezd meg, és mondd el te hogy látod a dolgot. Ha szeretne gyereket azt se utasítsd el élből, mert neki nincs sajátja, és joga van legalább ahhoz, hogy kellőképp megvitassátok számíthat-e melletted saját gyerekre, vagy nem.
2012. máj. 27. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!