Mit szolnatok hozza, ha a parotok nem szeretne sajat verszerinti gyereket, de orokbefogadni szeretne?
Figyelt kérdés
A baratom nem igazan akar sajat gyereket, de orokbefogadni meg igen, mert mint mondta, annyi arva van a vilagban. Ez nem igazan nepszeru gondolkodas, ha jol tudom? En viszont sajatot szeretnek, lehet, hogy masik gyereket orokbefogadnek, de verszerintit mindenkeppen.2012. máj. 28. 19:04
1/15 A kérdező kommentje:
Angol billentyuzetem van es faraszto mindig kodokat utni, hogy hosszu ekezeteket adjon, ezert irtam igy.
2012. máj. 28. 19:05
2/15 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, ahogy te. Mindenképp kell saját gyermek. Ha mellé örökbe fogadtok egy árvát, az nagyon szép gesztus, de ne tegyetek különbséget köztük, mert azt a gyerekek nehezen viselik.
3/15 anonim válasza:
Lehet, hogy nem meri elmondani, hogy a családjukban van valamilyen örökletes betegség, ami miatt nem akar saját gyereket?
4/15 anonim válasza:
vagy nem lehet neki, de nem meri ezt elmondani neked?
5/15 anonim válasza:
Volt párom azért nem akart vérszerinti gyereket, mert olyan genetikai betegsége van, amit nem akar továbbörökíteni a gyerekének. Ahogy ő fogalmazott nem akar "kiszúrni vele" és ezért inkább örökbefogadna.
28/N
6/15 anonim válasza:
szerintem ez múló gondolat nála.
ha 2 év múlva is ezt mondja, akkor kell ezen gondolkodni.
7/15 anonim válasza:
Saját gyereknél SEMMILYEN gyereket nem tudsz jobban szeretni.
8/15 anonim válasza:
A vérrokonság túl van értékelve.
9/15 anonim válasza:
Ha lenne valami betegsége, amit örökölhet a gyerek, megérteném, amúgy nem.
Nő vagyok, két gyerekem van. Semmihez nem hasonlítható érzés, amikor egy baba növekszik benned, a szülés nehéz, de hihetetlen, hogy az emberi test ilyesmire képes. Erről az élményről, illetve a kettőnk génjeinek véletlenszerű összekapcsolódásáról nem tudtam volna lemondani.
10/15 anonim válasza:
Vagy egyszerűen nem tartja a saját génállományát továbbörökítendő csodának. Ilkyenkor vagy igaza van, de akkor nem érdemes vele lenni, vagy önbecsülés 0, ilyenkor is necces, de helyrehozható. Vagy nagyon öko szemléletű, vagyunk így is elegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!