Mit szolnatok hozza, ha a parotok nem szeretne sajat verszerinti gyereket, de orokbefogadni szeretne?
Figyelt kérdés
A baratom nem igazan akar sajat gyereket, de orokbefogadni meg igen, mert mint mondta, annyi arva van a vilagban. Ez nem igazan nepszeru gondolkodas, ha jol tudom? En viszont sajatot szeretnek, lehet, hogy masik gyereket orokbefogadnek, de verszerintit mindenkeppen.2012. máj. 28. 19:04
11/15 anonim válasza:
Azt mondanám neki, hogy le a kalappal, mert ez az igazán felelősségteljes gondolkodás! Az ember ne genetikai állományt akarjon szaporítani, ha gyereket szeretne, hanem szeretetet továbbadni! Ennyi a lényeg! (mellesleg mi is ezt tervezzük 10év múlvára)
12/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Kerdeztem ot, de nincs nem tud semmilyen betegsegrol, csak valamiert nincs meg benne az a vagy, hogy verszerinti, neki nem fontos, hogy a genjeit atorokitse, pedig en orulnek neki, mivel jokepu, okos, vekony tipus, a csaladtagjai is, tehat nem rendelkezik rossz genetikai allomannyal. En ugy gondolom esetleg inkabb, mint Angelina Jolie, aki orokbefogadott egy par arvat a vilag szegenyebb reszeibol, de kozben van verszerinti gyereke is. Tudom most furcsan hangzik, hogy hiresseget hozok fel, de most ez jutott eszembe.
2012. máj. 28. 20:27
13/15 A kérdező kommentje:
Raadasul mindketten egykek vagyunk, megkerdeztem tole, hogy nem zavarna, ha a csaladunk genallomanya nem oroklodne tovabb es azt mondta, hogy neki nem igazan fontos, hogy tovabb oroklodjon, pedig szereti a csaladjat, jo viszonya van a szuleivel, rendes emberek. Szoval erdekes felfogasa van es ugy latszik ez most kiutkozik. 2 eve elunk egyutt, en 30, o 34 eves.
2012. máj. 28. 20:32
14/15 anonim válasza:
Szerintem a párod ritka kincs. Mindig is úgy hittem, hogy az az igazi, vérbeli szülő, aki a világ bármely gyermekét úgy tudná szeretni, mintha a sajátja volna, és nemcsak azt, akihez "köti a vér". Szerintem ez az abszolút feltétel nélküli szeretet. Nem azért szeretem, mert az enyém, belőlem van, hanem szeretem, mert szeretni akarom.
Ez nagyon szép dolog.
15/15 anonim válasza:
Az is egy megoldás, hogy megtermékenyítteted magadat egy génbankból, ha mégis valami titka van a párodnak. De amúgy az árva gyerek is jó ötlet, én is ezt tenném, ha akarnék gyereket. Túl sokan vagyunk már :S
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!