Van itt olyan, akinek nem váltak el a szülei és csak vérszerinti testvérei vannak? Illetve hogy az adott házasság a szülei első házassága?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 14:56
1/18 anonim válasza:
Igen, van. A szüleim 29 éve házasok, 20-23 évesen házasodtak, előtte majdnem 3 évig együtt voltak (ebből másfél év katonaság..), szóval jóformán egész életüket együtt töltötték. A húgom az egyetlen testvérem, 23 éves.
Ami azt illeti, tényleg ritkaság..:)
26/L
2/18 anonim válasza:
Igen. Az én szüleim 23 éve házasok és három gyerekük van, én vagyok a legidősebb :)
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) Csak itt sokszor olvasni,hogy kinek hány apától/anyától hány gyereke van, és kiványcsi voltam,vannak e még ilyenek. Amugy én is igy vagyok, szüleim 30 éve vannak együtt,26 éve házasok és egy tesom van.
2011. márc. 19. 15:02
4/18 anonim válasza:
igen. én
20 éves vagyok, van egy 13 éves húgom
és szerintem nem mi vagyunk az egyetlenek
szüleim 20 éve házasok
előtte 8 évig együtt voltak
5/18 anonim válasza:
Én is itt vagyok, szüleim 30 éve 1981-ben 24 évesen házasodtak össze, még most is együtt vannak, s jól megvannak egymással. Én 1984-ben, öcsém 1989-ben született :)
6/18 anonim válasza:
Én is jelen. Szüleim 32 éve házasok, 3 lányuk van, én vagyok a legkisebb 27 évesen.
/Igaz én jobban örültem volna, ha elválnak, de ez más téma/
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát
2011. márc. 19. 15:04
8/18 anonim válasza:
Szia,a szüleim 43 éve házasok és édestestvérek vagyunk a bátyjámmal,én 35 ő 41 éves.Igazi,szerető családban nőttünk fel,de ez manapság ritkaság.Sajnos azt kell látnom,hogy sokan nem értik meg,hogy mi az összetartás,az igazi szeretet,de elfogadom,mert ők nem tudják,hogy pontosan mit jelent ez.
9/18 anonim válasza:
Apukám második házassága ugyan, de az első csak pár hónapig tartott és nem született belőle gyerek.
Most lassan 30 éve házasok anyuval. Egy bátyám van.
21/L
10/18 anonim válasza:
Igen van, a szüleim 20 éve házasok, én 19 éves vagyok, meg van még két testvérem, 17 meg 13 évesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!