Van itt olyan, akinek nem váltak el a szülei és csak vérszerinti testvérei vannak? Illetve hogy az adott házasság a szülei első házassága?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 14:56
11/18 anonim válasza:
A ferjem szulei 41 eve hazasok, ket gyermekuk van, a ferjem es a huga. Az en szuleim sem valtak el, de elvaltan kerultek mindketten ebbe a hazassagba amibe szulettem. Ha apukam nem halt volna meg sajnos, biztos egyutt lennenek meg. De a ferjem is elvalt ket gyermekkel.
12/18 anonim válasza:
Az én szüleim több mint 50 évet éltek együtt mikor elmentek.Ketten vagyunk testvérek, van egy 60 éves báttyám én pedig 57 múltam. A nejemmel már több mint 30 éve együtt vagyunk házasok. A gyerekek is már 5 és 4 éve házasok.Igaz a kollégáim is majd mind együtt vannak.Hozzá kell tenni h a lépcsőházban talán ha 5-7 család van együtt, akik mégnem költöztek el.
13/18 anonim válasza:
Igen vannak még olyanok . Bár manapság ez sajnos egyre ritkább . Nekem a szüleim már kb 20 éve házasod . Viszont nekem nincs se mostoha se vér szerinti testvérem .......
14/18 anonim válasza:
Az én szüleim 28 éve házasok, és egy öcsém van még.
A párrom szülei 37 éve házasok és 5 gyerekük van...és 3 unkájuk.
15/18 anonim válasza:
A szüleim áprilisban ünneplik a 23. házassági évfordulójukat, előtte 5 évig voltak együtt, 42 és 46 évesek. Édesanyámnak Apukám volt az egyetlen férfi az életében...
Én 22 éves vagyok, az öcsém 18.
16/18 anonim válasza:
A szüleim 33 éve ismerik egymást, 30 éves házasok lesznek idén nyáron. 3-an vagyunk tesók, az öcsém 8 évvel fiatalabb tőlem, úgyhogy ők még egy "késői" babát is bevállaltak anno. :)
17/18 anonim válasza:
Igen rengeteg ilyen van,ahogy látod is,csak ott működik a család,nincs miért kérdezni ezen az oldalon...
Egyébként az én családom is ilyen,és a férjemé is.
18/18 anonim válasza:
szüleim 40 éve házasok, 1 testvérem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!