Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan hogy első szerelemből boldog házasság legyen?
Igen, ismerek egy 50-es házaspárt. A mai napig turbékolnak, mint a fiatalok, és első szerelem.
A barátnőm szülei is így jöttek össze, ők is szerették egymást, sajnos a férj meghalt, tehát szó szerint sírig tartó szerelem.
Ne aggódj ilyen butaságokon, élvezd, hogy együtt vagytok. Semmivel sem lesztek boldogabbak, ha volt már 50 partneretek.
Én egy éve találkoztam barátommal, és habár ő az első fiú az életemben nagyon szoros kapcsolatunk van. Én is gondolkodtam ezen a kérdésen de rájöttem hogy felesleges ezen izgulni, ha szeretjük egymást és kitartunk bármi áron egymás mellett akkor miért ne lehetne? :)
Nem számít az emberek mit mondanak csak azért mert ők 50 kapcsolatba menekülve csak 51-re találták meg a párjukat ez nem törvényszerű! Sajnos a mai világ nem a szép szerelmekről szól hanem az undorító alkalmi kapcsolatokról.
Szia:) még együtt vagytok?:) Kb.én is azt érzem, mint te a kérdés kiírásakor:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!