Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik az sokan hogy az első kapcsolatukból nem lehet házasság?
Nekem most van először "komolyabb" kapcsolatom. Eddig csak egy-két hetes kézenfogós kapcsolataim voltak, abból is csak kettő. :)
Mostani barátommal (22/F) már több minden történt, szeretem őt és ő is nagyon szerelmes belém. Neki már több komolyabb kapcsolata is volt, egy-két évesek.
Már többször is tett rá utalálást, hogy simán el tudja képzelni, hogy velem éli le az életét, meg hogy nyolcvan évesen is ugyanúgy fog szeretni, és reméli, hogy nekem nem lenne baj, ha ő lenne az egyetlen fiú akivel szeretkeztem... És én tényleg nagyon szeretem őt, de ilyenkor néha kicsit pánikba tudok esni, nem tudom miért. Szeretem, és nem tudom elképzelni magam mással, nekem is eszembe jutott már, hogy jó lenne örökké vele lenni, de akkor is kicsit megriaszt a gondolat. Mindegy, most élvezem hogy vele lehetek, aztán meglátjuk hosszútávon mi lesz belőle. :)
Sok sikert mindenkinek a szerelemhez! ;)
17/L
Szerintem nem csak úgy lehet tapasztalatokat szerezni, hogy mindenkivel lefekszik az ember, akivel egy kicsitis komolyabb a kapcsolata (vagy akár csak futó kaland).
Szerintem 15-16 évesen egyáltalán nem is kéne nemi életet élni, így elkerülhető az, hogy valaki komolytalanul menjen egy kapcsolatba.
Szerintem a szex lényege, nem az, hogy élvezkedjünk, hanem hogy az egy életre választott társunk irányába kifejezzük, mennyire szeretjük.
Ha ezek lennének az alapelvek, akkor sokkal több boldogabb házasság/párkapcsolat lenne és kevesebb válás/szakítás.
Megnézném annak az embernek az életét (visszamenőleg), aki egykoron azt mondta, mindent ki kell próbálni, sok-sok-sok tapasztalatot kell szerezni (a szexben).
Akik ezt mondják, nem azért mondják, mert úgy gondolják, "van még mit tanulniuk és profik akarnak lenni, mire eljön az igazi". Ez egész egyszerűen önző élvezkedés.
Persze ezt soha senki nem fogja bevallani, se magának, se másnak.
Ezért tart a világunk ott, ahol.
Lehet lepontozni.
én elhiszem
csak sztm többször ki kell próbálni
nem szabad rögtön leragadni az elsőnél
egyszer élünk
de amúgy látom még nem írták terhes vagyxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!