Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszik az sokan hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik az sokan hogy az első kapcsolatukból nem lehet házasság?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan vannak úgy fiúk, és lányok is hogy nem azzal törődnek hogy mennyire szeretnek valakit, ha szeretik is és ő neki az első eléggé komoly kapcsolata akkor is inkább a biztos kapcsolatát feladja, és keres másikat magának, mondván hogy kevés az az egy, még nem élte ki magát stb. , tapasztalatokat akar meg hasonlók. Ez miért van ? Talán mert ciki lenne hozzámenni/elvenni az első komolyabb partnert ?
2010. márc. 22. 09:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
na jó nem utánozlak bocsi terheskémxd
2010. márc. 22. 13:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt 16 éves koromig semmi féle kapcsolatom, se kézfogós, csókolózós, semmiylen. 16 évesen ismertem meg a jelenlegi párom, és neki is én vagyok az első mindenben. 3 éve vagyunk együtt, és én szeretnék is vele maradni már, ahogy ő velem, és büszke lennék arra, hogy egy emberrel éltem át mindent először, és kitartottam mellette életem végéig. :) Nincs ebben semmi ciki..
2010. márc. 22. 14:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Akármennyi futókalandja, 1-2 hetes kapcsolata volt valakinek, komoly kapcsolatok terén nem fog tapasztalatokat szerezni, csak komoly kapcsolatok által. Persze akinek elsőre sikerül semmit sem elrontani, annak gratula, de ritka az ilyen. Meg aki nem ilyen meg a gondolattól, hogy soha többé senki más..

Meg aki még fiatal, annak egy idő után elkezd hiányozni az újdonságérzés, pasizás-csajozás-fíling, ilyenek. (Meg talán a nemfiatalaoknak is, de az emberek egy idő után kompromisszumképesek lesznek, ha nem akarják család nélkül, össze-vissza hánykolódva leélni az életüket. Szerintem. De én még nem vagyok öreg.) 25/L

2010. márc. 29. 11:55
 14/16 anonim ***** válasza:
"meg aki nem ijed meg a gondolattól", így értettem, bocsi
2010. márc. 29. 11:56
 15/16 anonim ***** válasza:
(11:55-kor írt utolsó mondatomtól függetlenül én akár képes lennék leélni az életem a jelenlegi pasimmal, akivel másfél éve járok, szóval kezdek kompromisszumképes lenni, persze nem is ő az első barátom. Aztán majd lesz ami lesz.)
2010. márc. 29. 11:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nem ciki hozzámenni az első komolyabb partnerhez. Viszont szerintem az egyáltalán nem mindegy, hogy hány éves korodban van az első komolyabb kapcsolatod. Ha péládul 25 évesen vagy felette, akkor sok esély lehet rá, hogy akár házasság legyen belőle évek múlva. 30-hoz közeledve már inkább készek a felek elköteleződni, és inkább érzik érettnek magukat hozzá, hogy megállapodjanak. Viszont manapság sok fiatalnak már a tini kora végén/ közepén megvan az első komolyabb kapcsolata. S ezek - szerintem - az esetek többségében felbomlanak évek múlva. Sok ismerősöm van, aki úgy 16-17 évesen kezdett járni a párjával, hosszú évekig, majd szakítottak huszon-egynehány évesen. Ez az az időszak, amikor tul. képp igazán felnő az ember, és rengeteget változik, ahogyan változnak az igényei is. Gyakran van, hogy ekkor a felek, már fiatal felnőttként inkább más partnert keresnek, mert a gyerekszerelem elmúlt. Az évek múlásával változnak az igényeink. De szerintem csak úgy senki nem ad fel egy első komoly kapcsolatot, pusztán azért, mert nem akar az elsőben megmaradni. Annak van más oka is: elmúltak a kezdeti érzelmek, mindketten változtak idő közben, s másra vágynak már. L/22
2010. márc. 29. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!