Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám nem szeretne nekem...

Anyukám nem szeretne nekem melltartót venni, pedig már kellene. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anyukámat megkértem,hogy vegyen nekem melltartót,de ő nem szeretne, és mindig amikor felteszem ezt a kérdést neki, tök rossz kedve lesz és mérges lesz, vagy nem is tudom. Szerintetek mit tegyek?

Talán vegyem meg magamnak, vagy mi??

2012. jún. 12. 14:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%
Hideg idö??, hmmmmm....... :D
2012. jún. 12. 14:47
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondd anyukádnak, hogy kényelmesebb lenne a futás, az ugrás, és a sebes gyaloglás tornaórán. Egy jó melltartón szebben fekszik a blúz is, és a melltartó formálja a mellet, mert megtámasztja a mellizmokat.
2012. jún. 12. 14:49
 13/21 A kérdező kommentje:

14 éves vagyok.

Most nem tudom megmondani, hogy hányas méret kéne, de szerintem már kellene melltartót hordanom, főleg,hogy tesin amikor át kell öltözni, nincs rajtam semmi csak egy top ami nem tart semmit.Anyukám hord melltartót, és szerintem azért nem akar venni nekem, mert még túl fiatalnak tart. Még mindig kicsi lánynak gondol, de én azért már nem érzem magam annyira kislánynak. :/

2012. jún. 12. 14:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen már bizony kell melltartó. En 12-13 évesen kaptam az elso melltartolmat, kb. akkortol menstruáltam is.

25 N

2012. jún. 12. 14:56
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

[link]

Amúgy kösz, hogy lepontoztatok, nem én tehetek róla, hogy anyám leszärta, kell-e melltartó és egyéb hasonló dolgok.

2012. jún. 12. 14:57
 16/21 anonim válasza:

Mond neki, hogy már ideje lenne venni, mert téged zavar, hogy "csak úgy lógnak":)

amúgy oké, hogy nem tudod, mekkorák a melleid, de inkább kisebbek vagy nagyobbak ?

2012. jún. 12. 14:58
 17/21 A kérdező kommentje:

Inkább a kisebbek közé tartozik :)

De azért sokkal kényelmesebb lenne, ha hordanék.

Tesin is nagyon rossz... :D

2012. jún. 12. 15:16
 18/21 anonim válasza:
Utolsó voltam.Hát akkor mond meg szépen anyudnak, hogy már nagyon idegesít, hogy tesin is ugrál kicsit a melled, meg már 14évesen a lányok 95%-a szokott hordani szerintem :)
2012. jún. 12. 17:14
 19/21 xperia arc válasza:
Próbáld meg ki deríteni miért nem vesz mell tartot!
2012. jún. 12. 18:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 13 éves, már egy éve melltartózik. Az elsőt a barátnőjétől kapta, ő is kapta, de rá kicsi volt. Idén nagyobb kellett, na meg már gyakrabban hordja, most vettünk neki nemrég újakat.

Mint szülő: mivel 75/A méret, így az nem indokolja. Ami miatt megkapta, és érv lehet:

Az ünneplős blúzok nagy része bizony átlátszós, plusz a mellbimbó is kitüremkedik. És ebben a korban a lányok egy része ( a lányom is), szégyenlős kicsit, és ez őt természetesen zavarta, ahogy engem is zavarna, ha az én melleim kilátszódnának. Nem mellesleg a blúzok is jobban állnak rajta. Mint lányos anyuka, fogalmam sincs, mi lehet az oka az idegenkedésnek.

Szerintem full nyugodt hangnemben kérdezd meg tőle, miért nem kaphatsz? Ha nem olyat kérsz, ami csupa csipke, és vastagon ki van tömve ( olyanba én se mentem volna bele, és lehet, azt hiszi, olyat szeretnél), hanem olyat, ami tényleg kényelmi célokat szolgál, akkor hátha...

Na meg ha tudjuk, mi az ok, jobban lehet érveket találni ;)

2012. jún. 12. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!