Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagy hiú? Ilyen áron is lefogynal az esküvőre?
2014. ápr. 27. 00:49
39: De mondd már meg, hogy ha magától lemegy havi 4 kg, akkor hova akarsz még fogyózni is?:)
2014. ápr. 27. 00:50
Ha szigorúan diétázol, csappanni fog a tej, a tornától viszont nem.
A végén nem tudtam meg, hogy szopi mellett mi az ideális diéta, mert mire eljutottam dietetikushoz, elválasztotta magát a gyerek. Nekem még a cukrom is szempont, nem egyszerű.
2014. ápr. 27. 00:52
44/69 A kérdező kommentje:
Akkor a diéta is kilove min. 2 hónapig. Koszi mindenkinek.
"A parom tudja, hogy az esküvőnkre le szeretnék fogyni, lehet ezért nem akarja későbbre halasztani..."
Mert sürgeti, hogy fogyjál?
2014. ápr. 27. 00:59
De szerintem nem apad el a tejed egy diétától. Ne úgy fogyózz, hogy koplalsz, az nem vezet semmire, csak még rosszabb lesz a helyzet! Egyél kevesebb, de minőségi ennivalót naponta többször, kis adagokban: fehérjét, zöldségeket, rostokat,sovány húst, halat. Ne vegyél mikrós-félkész kajákat, kerüld a finomított szénhidrátokat. Legyen egy kis müzlistálad, mindig egyél abból, és akkor jobban ki tudod porciózni magadnak az adagokat, mintha mindig más nagytányérból eszel. Azt nem mondom, hogy nem ehetsz néha csokit, egy-két kocka időnként belefér. Ha néha 'vétkezel', elmúlik a sóvárgás is. Nem kell ide semmiféle gyógyszer, hidd el, senki nem választaná ezt a lehetőséget, amikor vannak természetes módszerek. Egy új, minőségi étrendtől a kedved is jobb lesz, lehet, hogy már nem mondod majd, hogy túl fáradt vagy kocogni hetente pár alkalommal - az még pénzbe se kerül.
2014. ápr. 27. 01:56
A gyógyszeres fogyást mindenképpen kerüld el. Káros a szervezetre, feleslegesen mérgeznéd magad. Diétázz, és mozogj, hajnali, kora reggeli futást iktass be, amkor a gyrekek még alszanak, vagy este, ha már otthon a férjed. Meg vegyél egy szobabiciklit, amíg a gyerekek játszanak körülötted, te tekerhetsz. És diétázz, de vigyázz, ne koplalj. A kettő nem ugyanaz! A ditátol nem fog elmenni a tejed. Felejtsd el a kenyeret, szénhidrátokat. Abból csak reggel egy keveset. Sok fehérje, zöldség legyen az étrendben. Délután-este csak fehérjét egyél, túró, kefír, natúr joghurt. Egy kis akarat erő, és menni fog.
2014. ápr. 27. 05:36
Az egyébként cukorbetegeknek ajánlott 180 grammos szénhidrát diétát próbáld ki. Nem leszel éhes, nem borítod szét az anyagcserédet és a tejtermelést se befolyásolja. Mellette figyelj oda, hogy nagyon sok folyadékot (=víz) vigyél be.
Ezzel a diétával az egész terhességet/szoptatást megúsztam plusz kilók nélkül, szülőszobáról plusz egy kg-mal jöttem ki, mint mielőtt teherbe estem volna. Az az egy kg meg el is tűnt, mire kiengedtek a kórházból. Soha nem éheztem, sőt, végre normálisan beállít a vércukrom, a közérzetemnek is jót tett.
2014. ápr. 27. 07:40
Nem
Soha nem fogyóznék az esküvőmre... Nem is tettem..
Ilyen áron pedig végkép nem...pedig hiú vagyok...de egy esemény miatt nem tennem, ennek nálad nem most van itt az ideje, majd ha nem szoptatsz.
Ráadásul mindezt gyógyszerrel elérni elég problemás..
2014. ápr. 27. 07:48
Igen, hiú vagyok!
Vagyok annyira hiú, hogy ha eddig nem akart elvenni, akkor a 3. gyerek után már ne akarjon bohóckodni az anyakönyvvezető+rokonság előtt.
2014. ápr. 27. 08:46
Kapcsolódó kérdések: