Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire vagy hiú? Ilyen áron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagy hiú? Ilyen áron is lefogynal az esküvőre?

Figyelt kérdés
4 hónapos a kisfiam. Ő a 3. gyermekem. Kizárólag anyatejes. Ahhoz, hogy lefogyjak, gyógyszert szednek. Így abba kéne hagynom a szoptatást. De olyan kis ügyes, nincs szivem. Vele minden olyan, mint a nagykönyvben... De már nem tudok tükörbe nézni! 2 hónap kell,hogy lefogyjak. 4 hónap múlva lesz az esküvő. Mégis egyre jobban zavarnak a plusz kilók. Elkezdjem most? Te mit tennél?
2014. ápr. 26. 23:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
87%

Kérdeztem, pajzsmirigy problémás vagy? Ezek szerint nem, csak az akaraterő hiányzik? Irigylem az ilyen embereket, három gyerek ide vagy oda. Én borzalmasan vékony vagyok, de két diétát is tartanom kell egyszerre, különféle betegségek miatt. Nehéz, de muszáj. Sosem értettem az olyanokat, mint te.

Hol a jövendőbeli férjed? Ő nem foglalkozik a gyerekekkel? Én is kettőt nevelek, de valahogy mindig mindenre jut időm, és a családom is teljesen kiegyensúlyozott, jól szervezetten működünk együtt. Nekem itt valami nagyon nem stimmel. Vagy komolyan ennyire hiányt szenvedsz az akaraterőben?

2014. ápr. 27. 00:03
 22/69 A kérdező kommentje:

Ha megprobalnam beiktatása a hajnali futást és 1000kcal csökkenteném a napi bevitelt. Akkor a tejem maradna?

Egyébként szep lassan fogyok. Egy hete 71 kiló voltam. Ez a 75 csak saccolas a húsvéti csokik utan. Azóta nem mertem mérlegre állni. Sokat ettem, pedig alapból nem vagyok édesszájú. :(

2014. ápr. 27. 00:04
 23/69 anonim ***** válasza:
55%

" Sokat ettem, pedig alapból nem vagyok édesszájú. :( "

Édes drága jó istenem...

2014. ápr. 27. 00:06
 24/69 A kérdező kommentje:
A párom reggel 8-kor indul a naggyal oviba, majd megy dolgozni. Mi megyünk érte. En altatom oket. 4 éve en ejszakazom. Én látom el mindannyiunkat. A 3 gyerekből 2 ébred éjszaka, nem is egyszer.
2014. ápr. 27. 00:08
 25/69 A kérdező kommentje:
Kedves 23 van v.mi gondod?
2014. ápr. 27. 00:09
 26/69 anonim ***** válasza:
68%
Igen, van gond. Én vagyok a 21-es válaszoló is. Komolyan irigyellek.
2014. ápr. 27. 00:12
 27/69 anonim ***** válasza:
89%
Az esküvőt muszáj most megtartanotok valami okból? nem lehetne egy-másfél év múlva? Addigra talán már nem szoptatnál és addigra talán sikerülne fogynod is.
2014. ápr. 27. 00:16
 28/69 A kérdező kommentje:
Sajnos az arcod nem látom ezért kérdezem; te most gunyolodsz?
2014. ápr. 27. 00:16
 29/69 A kérdező kommentje:
Bocs nem tőled. A 21-esnek szólt
2014. ápr. 27. 00:18
 30/69 anonim ***** válasza:
81%
Nem gúnyolódok feltétlen, csak tényleg nem értem. Ha fogyni akarsz, szigorú diétát kell tartanod, és abba nem fér bele a húsvéti sonka meg a csokizás. Most ez komolyan magyarázatra szorul? Ne hagyd abba a szoptatást, az alakod pedig fogadd el az esküvőig, vagy szedd össze magad és igyekezz annyit leadni, amennyit tudsz... mást más se tud neked tanácsolni...
2014. ápr. 27. 00:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!