Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagy hiú? Ilyen áron is lefogynal az esküvőre?
Kérdeztem, pajzsmirigy problémás vagy? Ezek szerint nem, csak az akaraterő hiányzik? Irigylem az ilyen embereket, három gyerek ide vagy oda. Én borzalmasan vékony vagyok, de két diétát is tartanom kell egyszerre, különféle betegségek miatt. Nehéz, de muszáj. Sosem értettem az olyanokat, mint te.
Hol a jövendőbeli férjed? Ő nem foglalkozik a gyerekekkel? Én is kettőt nevelek, de valahogy mindig mindenre jut időm, és a családom is teljesen kiegyensúlyozott, jól szervezetten működünk együtt. Nekem itt valami nagyon nem stimmel. Vagy komolyan ennyire hiányt szenvedsz az akaraterőben?
Ha megprobalnam beiktatása a hajnali futást és 1000kcal csökkenteném a napi bevitelt. Akkor a tejem maradna?
Egyébként szep lassan fogyok. Egy hete 71 kiló voltam. Ez a 75 csak saccolas a húsvéti csokik utan. Azóta nem mertem mérlegre állni. Sokat ettem, pedig alapból nem vagyok édesszájú. :(
" Sokat ettem, pedig alapból nem vagyok édesszájú. :( "
Édes drága jó istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!