Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tudtok linkelni menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok linkelni menyasszonyi ruhákat polgári esküvőre?

Figyelt kérdés
többnyire olyanok érdekelnek amilyen rajtatok volt. természetesen nem kell ugyan azt csak fazonilag, hosszra, színre...stb. mert nincs elképzelésem milyen ruha való polgári esküvőre.
2014. ápr. 14. 23:58
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Parancsolj: [link]
2014. ápr. 15. 00:06
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Tavaly augusztusban mentem ferjhez ez volt a ruham.

[link]

2014. ápr. 15. 07:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez volt rajtam most márciusban: [link]

Ezzel a boleroval: [link]

Ünnepi volt, mégis visszafogott. Vettem hozzá egy egyszerű fehér cipőt közepes sarokkal, és egy hairagami kontycsinálót, amivel 5 perc alatt kész volt a szép és tartós kontyom.

Sok boldogságot, Kérdező! Mikor lesz a nagy nap?

2014. ápr. 15. 08:52
 4/9 anonim ***** válasza:
2-es, nagyon szép a ruha, hol vetted?
2014. ápr. 15. 08:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Koszike. :-). Ha hiszed ha nem kint szlovakiaban egy kinai ruhaboltban kb 10 ezer ft-ert. Amikor meglattam beleszerettem. Pont ilyet kepzeltem el es nem hittem volna h ha bemegyek egy kinai boktba ott latom meg. Nagyon jo az anyaga is.
2014. ápr. 15. 09:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk csak polgári esküvőnk lesz, és menyasszonyi ruhám lesz szalonból kölcsönözve.
2014. ápr. 15. 09:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is csak polgári volt, ebben a ruhában voltam:

[link]

Az esküvőnk tavaly márciusban volt :)

2014. ápr. 15. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7-es, de szép vagy:)
2014. ápr. 15. 13:44
 9/9 A kérdező kommentje:
sziasztok. köszi a ruhákat. mind a kettő nagyon szép :) május 5-én lesz a nagy nap :) és egyenlőre nekünk is csak polgári lesz azt majd jövőre tartjuk a templomit. most jön a baba azt nincs sok időnk készülődni. így is majd 6hónapos leszek mikor asszony válik belőlem :)
2014. ápr. 15. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!