Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aliexpress-ről rendelt valaki menyasszonyi ruhát?
Az én ruhám is a netről van de nem erről az oldalról! :)
Ebayről szoktam sokat rendelni...
Az aliexpress-ről csak nem rég hallottam.
Majd ha rendeltél ird meg milyen oldal! :)
Mennyi idő alatt jött le?
egy hete rendeltem meg és nem volt semmi visszajelzés, hogy feltették.
írtam emailt,hogy mi a helyzet, és azt válaszolták, hogy 2 nap mulva felteszik.
augusztus 2. án van az eskuvő, vajon lejön még azelőtt, hogy tudjam varró nőhöz vinni, ha valami nem lesz jó...
Mocskos egy emberek vannak ezen az oldalon.
Annál nagyobb örömöd/örömötök ne legyen az életben hogy a normális-segítőkész válaszolókat lepontozzátok. ;)
Kedves kérdező!Sikerült döntened?Hol vettél menyasszonyi ruhát?
Szia! Én is innét rendeltem a menyasszonyi ruhám ( [link] következőek a tapasztalataim:
1. a ruha nem úgy néz ki, mint a képen. A valóságban ezüstszínű flittereket varrtak a felsőrészen levő csipkére, amitől giccses és olcsó hatású. Erre a flitterre jönnek még kisméretű fehér és átlátszó gyöngyök.
2. a színe gyönyörű, én ekrü (ivory) színt rendeltem, és álomszép.
3. megadtam a méreteket, ami alapján egy rám tökéletesen passzoló ruhát készítettek, ami valóban nagyon jól áll
4. kell alá abroncs, amit a Jófogáson vettem hozzá, alapból nem tartozék
5. a kidolgozása hagy kívánnivalót maga után, sok helyen a csipke nincs levarrva, a gyöngyök mezei varrócérnáról lógnak le.. Emiatt, és a ronda flitterek eltávolítása miatt elvittem varrónőhöz, aki 3000 Ft-ért leszedi a flittert és levarrja a hanyagul odahányt csipkét.
Összességében azt gondolom, nem volt rossz üzlet, mert 38,000-ből megúszom a menyasszonyi ruhát a 200,000 Ft-os körúti bérléssel szemben. Ebben a 38-ben benne van a termék ára, szállítás, varrónő, abroncs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!