Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, akik nem kölcsönöztétek, hanem vásároltátok a menyasszonyi ruháitokat, megtennétek, hogy megosztjátok velem melyik ruhára esett a választás illetve honnan rendeltétek?
Azon gondolkodom,hogy inkább rendelnék ruhát,mintsem kölcsönöznék,de szeretném tudni,hogy van-e buktatója,megéri-e.
Köszönöm a segítséget! :)
Ugye nem ebayre gondoltál vagy hasonlókra?
Mutasd meg az oldalt, ahonnét tervezed.
én itt választottam, de személyesen elmentem, próba, meg miegyebek, nagyan olcsó volt:
A lány nagyon kedves, és tényleg igen olcsó
Én a ruhámat egy estélyi ruha üzletben vettem.Buktatója nincsen esetleg annyi,hogy 1 alkalomra veszel ruhát nagy pénzért.Elötte körbe jártam az összes kölcsönzőt nem kaptam számomra megfelelőt.Ami tetszett horribilis összeg volt.
Előnye annyi,hogy nem kell aggódnod ha letaposod,piszkos lesz az esküvő alatt mit mondassz az üzletbe.Plussz elrakod és majd a lányodnak mutogatod ,hogy na ebben mentem férhez.
Ázsia centerben vettem a jobb oldali épületben az első emeleti ruhaboltban. 42.000 Ft volt és gyönyörű, a legszebb amit valaha láttam, elsőre beleszerettem :)
Sok sikert a ruhakereséshez, és egy jótanács, próbáld fel, hidd el teljesen másképp mutat rajtad mint a vállfán vagy fényképen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!