Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan menyasszonyi ruhát szeretnék amin van gyöngy csipke tüll masni meg minden, de nem találok sehol. Milyen oldalon nézhetnék utána? Tudtok ilyet? Vagy képet linkelni?
Jah igen és egy ruhát kihagytam, a dekoltázs részét különösen ajánlom megtekintésre, nagyítja a melleket, és eltakarja a túl vékony lábakat:
Kedves válaszolók!
Hát rendes díszes ruhát elég nehéz találni. Most az elég letisztult vonalakat "nyomják" (2010) a legtöbb helyen szó sincs nagy abroncsról, pl... :(
Hogy hol láttam ilyen ruhát?? Teszveszen! (szegedi hírdetés) A hölgy rendelte meg ezt a ruhát. Szépnek ugyan szép volt, de nem olyan, mint a képen!! És az esése sem volt vmi szép.
Amúgy meg lehet venni ebayen, kb. 80.000 ft, és hazai rendelős oldalon is: [link] Beírod, hogy online menyasszonyi ruha a googleba és választhatsz... :) Végül az enyém am a sarki szalonbóllett, de gyönyörű!! Itt lóg a szekrényemen, várja az esküvőt! :D
Hát látom sikerült a legtöbb és leginkább a kérdéshez illő ruhákat linkelő válaszolót lepontozni, pont az ő két válasza volt leginkább hasznos, holott nem volt bunkó, nem írt hülyeségeket, az pedig, hogy egyeseknek nem tetszenek a ruhák még nem ok lepontozásra, de mindegy....
Bár ezeken nincsen masni, szerintem elég díszesek:
Tüllhöz nem szoktak masnit tenni, legalábbis nem nagyon, szerintem kicsit bután mutatna, inkább szatén anyaghoz szoktak szatén masni rakni.
Egyébként nézz meg 1860-as évekbeli ruhákat azon minden ilyen található, csak talán tüll nem, de annyit lehet változtatni rajta, szerintem némi átalakítással lehetne varratni:
1870-es évek:
1880-as évek:
1900-as évek:
És most lehet engem is lepontozni, mert segítő szándékkal írtam én is, még jó, hogy én nem azért írom a válaszaim, nevetséges....
Köszi előző (ma 11:17), hogy megvédtél, de teljesen felesleges, nagyon nem érdekelnek a pontok, ha a kérdezőnek nem tetszenek a nagy abroncsos ruhák írja bele a kérdésbe, olyan ruhát amin az összes díszítés rajta van nem fog találni véleményem szerint, az egy kicsit sok(k) lenne, nem voltam bunkó (amely esetben megérteném a lepontozást), de úgy tűnik a többi válaszoló sem a segítőkészséget pontozza, és a kérdéshez véleményem szerint megfelelő választ...
ma 00:18, ma 00:19 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!