Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell a menyasszonyi ruhához nyaklánc vagy elhagyható?
Egyenes dekoltázsú lesz a menyasszonyi ruhám.
Illik hozzá nyaklánc, vagy elhagyható? A hajam kontyban lesz, ha nem veszek fel hozzá nyakláncot, nagyon csupasz lesz a nyakam vagy úgy is szép?!
Szerintem egy rövid gyöngysor jól mutatna hozzá.
Vagy egy selyemszalag esetleg virággal.
Ahogy te szeretnéd!
Szerintem nyaklánccal és anélkül is lehet szép.
Nem mindenkihez illik a nyaklánc.
Nyakláncból is van szép, meg olyan nagy durva is, amit mindent elnyom, mert az egész dekoltázst beteríti.
Nyaklánc nélkül meg szerintem nem csupasz, csak jobban kihangsúlyozza a nyakat, főleg egy feltűzött hajjal.
Lehet, de gyöngyöt SOHA! Az a babona, hogy minél több a gyöngy a menyasszonyon, annál többet fog sírni a házasságában. Tapasztalatom szerint ez sokaknál bejön.
Ha a ruhád díszített, és a kontyodba tesznek valami apró virágot vagy egyéb díszt, akkor nem szabad nyakláncot feltenni (illetve szabad, de giccses, mert túl sok), inkább tegyél fel szép fülbevalót, de nyakláncot ne.
Ízlés kérdése.
Egyébként nem ismerem a gyöngyös idétlen babonát, amit valaki írt, de az egyik legklasszikusabb, időtállóbb ékszer a gyöngy a menyasszonyokon, minden korban divat. Nem lehet elhibázott választás.
Linkelek pár példát egyenes dekoltázshoz, szolidabbat és merészebbet egyaránt. A merészebbek egy szigorú konty és egy egyszerűbb ruha mellé ajánlottak csak persze. Nem mindegyik menyasszonyi egyébként, inkább a stílus, forma a lényeg.
Egyébként manapság a gallér jellegű nyakláncok a legdivatosabbak.
A V alakú nyakláncokon kívül, mint fentebb láthatod, kb. minden illik. Tehát nyakpánt, többsoros, hosszú lógós, gallér jellegű is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!