Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire vagy hiú? Ilyen áron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagy hiú? Ilyen áron is lefogynal az esküvőre?

Figyelt kérdés
4 hónapos a kisfiam. Ő a 3. gyermekem. Kizárólag anyatejes. Ahhoz, hogy lefogyjak, gyógyszert szednek. Így abba kéne hagynom a szoptatást. De olyan kis ügyes, nincs szivem. Vele minden olyan, mint a nagykönyvben... De már nem tudok tükörbe nézni! 2 hónap kell,hogy lefogyjak. 4 hónap múlva lesz az esküvő. Mégis egyre jobban zavarnak a plusz kilók. Elkezdjem most? Te mit tennél?
2014. ápr. 26. 23:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
41%
Pardon, 3 gyerek csak, de a barátnőm 4 gyerek mellett meg tudta oldani a hajnali kelés+diéta kombóval, szóval akaraterő kérdése az egész.
2014. ápr. 26. 23:47
 12/69 anonim ***** válasza:
76%
de az most miért sértés, ha mi a tabletta ellen vagyunk? tudod, mennyi egészségtelen vacak van benne?
2014. ápr. 26. 23:47
 13/69 anonim ***** válasza:
100%

Biztos megpróbálnék lefogyni, de nem gyógyszerrel... Inkább mozognék + számolnám a kalóriákat. Most meg nem mondom, hogy mennyi kell, ha egy négy hónapos gyereket is szoptatsz, de gondolom elég sűrűn lát benneteket doki/védőnő ahhoz, hogy ki tudjatok alakítani egy mindkettőtök számára egészséges diétát.

Ha azért kéne a gyógyszer, mert betegség miatt hízol, akkor az más kérdés. A betegségtől függne, hogy elkezdeném-e a gyógyszert, mert sem neked, sem a gyereknek sem a párkapcsolatodnak nem tesz jót ha + 3 hónapot szoptatsz, de közben rámegy az egészséged.

2014. ápr. 26. 23:49
 14/69 A kérdező kommentje:

Kedves 1.

nem, nem most. a terhesség alatt hiztam 30 kilót. 57 kilóval kezdtem. Most 75 kilo vagyok. Mind a három terhességnel ennyit híztam 2x már lefogytam.

2014. ápr. 26. 23:49
 15/69 A kérdező kommentje:
Nem a tabletta ellenzese a sértés, hanem az akaraterom ledegradalasa.
2014. ápr. 26. 23:50
 16/69 anonim ***** válasza:
93%
A szoptatásnak óriási jelentősége van az első 6-12 hónapban, a hatása egy életre szól. A gyereked egészsége, immunrendszere, jól-fejlettsége múlik rajta. Arról nem is beszélve, hogy a szoptatás nagyban segít a fogyásban is. Ha már ilyen szerencsés vagy, hogy tudsz szoptatni, nem is értem, hogy ez hogy lehet kérdés.
2014. ápr. 26. 23:51
 17/69 A kérdező kommentje:
Ja boccs a párommal együtt ők is 4-en vannak. :) ez viszont igencsak egyenfuggo, van akinek gyereke sincs mégse tud lefogyni...
2014. ápr. 26. 23:52
 18/69 anonim ***** válasza:
62%

Igen, sok kifogáskereső kövér van, gyerekszámtól függetlenül.

Ismét megkérdem: diétázol legalább?

2014. ápr. 26. 23:55
 19/69 sippara ***** válasza:
75%
Ha ez hiúságnak számít, akkor igen, hiú vagyok. De hülye nem. Négy hónap alatt viszonylag kényelmesen meg lehet szabadulni húsz kilótól diétával és edzéssel, így a szoptatásról biztosan nem mondanék le, ne a gyerek szívjon (illetve ne szívjon - hehe), amiért nekem nincs elég akaraterőm.
2014. ápr. 26. 23:56
 20/69 anonim ***** válasza:
93%

Nem kockáztatnám sem az egészségem, sem a baba fejlődését.

30 kg-t egyébként sem lehet leadni 2 hónap alatt.

Nem lehetne későbbre tervezni az esküvőt? Ha már eddig nem volt, akkor az a fél/ egy év már nem hiszem, hogy számít.

Egyébként a férjednek úgy is te vagy a legszebb nő a világon, úgyhogy ne a súlyod legyen a legfontosabb. Majd lemegy szép lassan, ha itt az ideje.

2014. ápr. 26. 23:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!