Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagy hiú? Ilyen áron is lefogynal az esküvőre?
Biztos megpróbálnék lefogyni, de nem gyógyszerrel... Inkább mozognék + számolnám a kalóriákat. Most meg nem mondom, hogy mennyi kell, ha egy négy hónapos gyereket is szoptatsz, de gondolom elég sűrűn lát benneteket doki/védőnő ahhoz, hogy ki tudjatok alakítani egy mindkettőtök számára egészséges diétát.
Ha azért kéne a gyógyszer, mert betegség miatt hízol, akkor az más kérdés. A betegségtől függne, hogy elkezdeném-e a gyógyszert, mert sem neked, sem a gyereknek sem a párkapcsolatodnak nem tesz jót ha + 3 hónapot szoptatsz, de közben rámegy az egészséged.
Kedves 1.
nem, nem most. a terhesség alatt hiztam 30 kilót. 57 kilóval kezdtem. Most 75 kilo vagyok. Mind a három terhességnel ennyit híztam 2x már lefogytam.
Igen, sok kifogáskereső kövér van, gyerekszámtól függetlenül.
Ismét megkérdem: diétázol legalább?
Nem kockáztatnám sem az egészségem, sem a baba fejlődését.
30 kg-t egyébként sem lehet leadni 2 hónap alatt.
Nem lehetne későbbre tervezni az esküvőt? Ha már eddig nem volt, akkor az a fél/ egy év már nem hiszem, hogy számít.
Egyébként a férjednek úgy is te vagy a legszebb nő a világon, úgyhogy ne a súlyod legyen a legfontosabb. Majd lemegy szép lassan, ha itt az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!