Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Facebookon kapott esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon kapott esküvői meghívásra mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 12. 21:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Küldenék nekik ajándékot Farmville-en ;)

Viccet félretéve, ha olyan ismerős, akkor valószínűleg elmennék, bár tuti nem tudnék nem furcsán nézni rájuk.

2014. ápr. 14. 08:25
 32/40 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ilyen fb-s meghívásra hogyan reagálnék.

De én is csináltam hasonlót.

A régi barátoknak, akikkel hosszú évek óta nem találkoztunk, de rájuk találtunk fb-n, iwiwen...stb, azoknak e-mail-ben küldtük el a meghívót. De őket csak a ceremóniára hívtuk, akit a vacsorára is meghívtunk, azoknak postán küldtük el.

Nem volt senkitől semmiféle harag vagy bármi és kb. 90 %-uk hamar vissza is jelzett, és nagyon sokan eljöttek. :)

2014. ápr. 14. 09:57
 33/40 anonim ***** válasza:
67%
Aki azt írja, hogy családonként 700 forint sok, annak leírnám, hogy egy esküvői menü 10000 körül van itallal együtt, ami egy 100 fős esküvőnél 1 millió forint. Ehhez képest a kb. 40 darab meghívó (családonként 2-3 emberrel számolva) 28 ezer forint, ami igazán nem tétel egy esküvőn, sokan kozmetikusnál otthagynak ennyit a körömre + sminkre. Ha valaki ezen garasoskodik és inkább FB üzenetet ír, az igenis bántó a vendégekkel szemben, mert valóban azt az érzetet kelti, hogy minél kevesebből akarnak minél több nászajándékra szert tenni.
2014. ápr. 14. 10:30
 34/40 anonim ***** válasza:

#33-as

Esküvői meghívóról van szó, nem lakodalomról.

Az ugyanis nem derül ki, hogy az azt követő ebédre/vacsorára is szólna.

2014. ápr. 14. 13:37
 35/40 anonim ***** válasza:

Abból gondolom, hogy lakodalomról lenne szó, hogy a kérdező írta, ragaszkodnak a visszajelzéshez. Ezt csak esküvő esetén nem szokták kérni, mert kb. mindegy, hányan ülnek be a templomba a vagy a házasságkötőbe, de a vacsora létszáma miatt fontos.

De persze lehet, hogy én értettem félre, ez esetben elnézést kérek. :)

33

2014. ápr. 14. 13:41
 36/40 A kérdező kommentje:
Vacsorára meghívás.sose beszélünk facen csak személyesen a két család. Átlag másfél havonta találkozó, közös ebéd ilyesmi.
2014. ápr. 14. 15:51
 37/40 anonim ***** válasza:
Változnak az idők, a korok. Az életben annyival nagyobb problémák is léteznek, ez meg igazából egy semmiség. Megköszönném a meghívást,elmennék és jól érezném magam, ahelyett, hogy problémázzak meg hisztizzek azon, hogy nem kaptam papír meghívót. A pár lehet, hogy környezet tudatos életmódot folytat. :D Most mért kell ebből ügyet csinálni?
2014. máj. 9. 13:06
 38/40 gabriell88 ***** válasza:
Az én keresztszüleim 420 kilóméterre laknak tőlünk.Facebookon szoktunk beszélgetni.Burkolt meghívással jelentettem be, hogy szeptemberben egybekelünk.Előtte egy héttel döntöttóük el , hogy akkor szeptemberben összeházasodunk, tehát még pontos időpontot nem tudunk ugyan, de mivel kis faluban élünk, így még ráérünk az időpont foglalásra.Kis esküvt szerettünk volna emiatt szükség volt a gyors válaszra is.Vissza is írta, hogy szeretnének eljönni, de mivel akkor van alma szezon(gyümölcsösük van) így nem tudják, hogy eltudnak e jönni.Azóta nem sikerült semmit intéznem ezzel kapcsolatban, mert lesz anyósomék kitalálták, hogy ők bizony meggondolták magukat és nagy lagzit akarnak.Szóval újra le kell ülni a családnak.....Szóval szerintem ha indokolt távolság, stb plusz h kb hány emberrel számolj akkor meglehet őket kérdezni.Bár azt hozzá teszem, keresztapámék kapnak meghívót is majd.
2014. máj. 16. 17:38
 39/40 A kérdező kommentje:

A kérdés megoldódott. Ránkírtak kőzben csak mivel egy hónapban egyszer lépünk be facere nem vettük észre. Mivel nem jelentkeztunk ott vissza, ezért sajnos már leadták a neveket a vacsira . És idézem : "a templomi és a polgári szertartáson részt vehettek"

Hát így jártunk . Nem utazunk, mert lenne más program eleve. Így azt választjuk inkább:-)

2014. máj. 21. 22:42
 40/40 anonim ***** válasza:
58%

Naponta ezer meghívót kapok Facen. A legtöbb helyre ha beállítanék, szerintem halvány lila gőze nem lenne az illetőnek, hogy meg lettem hívva,és ha mondanám, hogy X hívott meg, lehet, hogy maga a meghívó se emlékezne rám.

Szóval komolytalan. Akkor már telefonos meghívás, vagy papíralapú.Mindkettő pénzbe kerül, de azért mégis...

2014. máj. 27. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!