Lányok ti hogy reagálnátok arra ha egy fiú ezt írná facebookon " jófejnek/szimpatikusnak tűnsz, szívesen megismernélek" vagy mit írjak neki először?
"Szimpatikusnak tűnsz, szívesen megismernélek."
Mondjuk én ezt utcán csinálom. Csak más szöveg kontextusban.
A szimpatikus oké.
De jófejnek hogy tűnik valaki kép alapján? :D
Ha tetszene orulnek neki:) Es irnam, h hat akkor ismerj meg:P
18/L
Szia!
Szerintem derítsd ki milyen útvonalon jár gyakran, van e párja? Ha szabad, vegyél egy csokor virágot és gyakorolj. Állj ki egy kellemes helyre, és amikor kiszúrsz egy olyan lányt aki tetszik, add oda neki. Mondd azt, addig veszem és adom a lányoknak a virágot, míg elég önbizalmam nem gyűjtök ahhoz, hogy egy olyan lény elé merjek állni, aki tetszik nekem. Ezt párszor eljátszod, párszor visszamosolyognak rád, oda fogsz tudni menni a kiszemelt lányhoz. Senki nem fogja visszautasítani a virágot és szerzel nekik egy szép élményt. Megér ennyi pénzt a gyakorlás.Ha igazán meg akarod ismerni, a megmérettetést nem kerülheted el. A facebook személytelen, nem vesz komolyan egy olyan lány, aki tudja nagyon jól, mennyit ér a húspiacon. A nők olyan férfira tudnak felnézni, akik felvállalják magukat, s ki merik mondani, amit éreznek. Lehet nemet mond, de mégis értékelni fogja a bátorságod. Egy igazi nőnek nem kell a nagy duma meg a sok cool rizsa. Az én párom remegett a randikon, izzadt a keze az izgalomtól, alig tudott beszélni, mégis imádtam, mert nem akarta megjátszani magát. Nem akart megfelelni, többnek látszani, mint ami. Ez a lényeg! Légy öszinte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!