Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Facebookon kapott esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon kapott esküvői meghívásra mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 12. 21:28
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is így volt...pedig ott elvileg én leszek az egyik koszorúslány szal eléggé no comment...:-/
2014. ápr. 12. 22:04
 12/40 anonim ***** válasza:
72%

Mi is kaptunk egyszer egy olyan esküvői meghívást, hogy ismerősön keresztül üzentek, hogy minket is várnak párommal. Erről se egy meghívó, se semmi.

Nem mentünk el, és még fel voltak háborodva. Hát meg ne haragudjanak, de hívjanak meg tisztességesen, és akkor vissza is tudunk jelezni. (régi rokon, még a telószáma se volt meg, és a címe se, azt se tudtuk mondani a "meghívásra", hogy bú. Az ismerősnek persze mondtuk, hogy nem megyünk, ha akarja üzenje meg nekik.

Kellett a pénz nekik biztos, és összecsődítettek sok sok embert.

2014. ápr. 12. 22:07
 13/40 A kérdező kommentje:
De gondolom ezután nem leszel koszoruslány , nem ?
2014. ápr. 12. 22:08
 14/40 anonim ***** válasza:
85%

Úgy venném, mintha nem kaptam volna semmit.

Nem várok el aranyszegélyes meghívót, de ha valaki arra nem érdemesít, hogy legalább telefonon meghívjon, annak minek menjek el az esküvőjére?

2014. ápr. 12. 22:30
 15/40 anonim ***** válasza:
80%
nézd, a mi esküvőnkre hívtunk meg úgy unokatestvért, hogy kb. 250 km-re lakik a fővárostól, az esküvő helyszíne szintén ennyi kb. csak az ország ellenkező irányában. Így beszéltünk velük telefonon, és a névreszóló meghívót átadtuk a szülőknek, hogy mivel ők sűrűbben találkoznak velük, legyenek kedvesek a nevünkben átadni. De a meghívottak tudtak róla. Azért ez sem a legjobb megoldás, de mégsem fészbukk. Én szerintem nem mennék el.
2014. ápr. 12. 23:09
 16/40 anonim ***** válasza:
31%
Nem tisztelem meg... de azzal persze igen, hogy 10 ezret költök csak az ő vacsora menüjére. Eleve örüljön, hogy egyáltalán meg lett hívva.
2014. ápr. 12. 23:14
 17/40 anonim ***** válasza:
62%

Nem reagálnék rá, semmisnek venném és valószínű emellett fennakadnának a szemeim. Komolyan hova fajul a világ? Az rendben, hogy előrejelzi esetleg a pár facebookon, hogy mire számíthattok, de hogy a konkrét meghívás ott történik, az már ciki.

Én elhiszem, hogy a mai gyors világban ez egy kényelmes megoldás, de ha már annyira nem érnek rá, akkor sokkal kevesebb ideig tart felemelni a telefont és úgy meghívni, mint facebookon bepötyögni egy üzenetet...

Úgy engem is hívtak már meg, hogy a meghívót mással küldték, de mellette telefonáltak és elmondták úgy is, hogy szeretettel meghívnak, a meghívót pedig anyuéktól fogjuk megkapni. Ezzel szerintem semmi baj nincs.

Ha valaki valahova szeretne meghívni valakit, pláne ha messze is laknak egymástól, akkor szerintem a minimum az, hogy tisztességesen meghívok valakit, nem pedig üzengetek.

2014. ápr. 12. 23:19
 18/40 anonim ***** válasza:
78%
Engem nem érdekelne, hogy hívnak meg. Akik azt írják, telefonon még oké - hát biztos volt olyan idő, amikor sokaknak azon akadt fenn a szemük, hogy "Telefonon? És akinek nincs telefonja?"
2014. ápr. 12. 23:43
 19/40 anonim ***** válasza:
74%
Biztos volt ilyen idő, de ma már 2014-et írunk. Lehet 50-60 év múlva már alap lesz, hogy halál hírt is facebookon közlünk és a temetést is ott bonyolítjuk le. Az esküvőkre is online lesznek meghívva a vendégek, kamerán követhetik az eseményeket, de ma még nem ez az elfogadott, ez van.
2014. ápr. 13. 00:27
 20/40 anonim ***** válasza:
69%
Válaszolnék nekik: Sok boldogságot és majd tegyenek fel képeket,hogy lájkolni is tudjam őket:).......Hát ugye régen személyesen volt illő átadni a meghívókat,még ha sok kilométerre is laktak a rokonok,az volta a hívogatás.Ma már lazultak egy picit a dolgok...na de nem ennyire :)
2014. ápr. 13. 06:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!