Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon kapott esküvői meghívásra mit reagálnátok?
Mi is kaptunk egyszer egy olyan esküvői meghívást, hogy ismerősön keresztül üzentek, hogy minket is várnak párommal. Erről se egy meghívó, se semmi.
Nem mentünk el, és még fel voltak háborodva. Hát meg ne haragudjanak, de hívjanak meg tisztességesen, és akkor vissza is tudunk jelezni. (régi rokon, még a telószáma se volt meg, és a címe se, azt se tudtuk mondani a "meghívásra", hogy bú. Az ismerősnek persze mondtuk, hogy nem megyünk, ha akarja üzenje meg nekik.
Kellett a pénz nekik biztos, és összecsődítettek sok sok embert.
Úgy venném, mintha nem kaptam volna semmit.
Nem várok el aranyszegélyes meghívót, de ha valaki arra nem érdemesít, hogy legalább telefonon meghívjon, annak minek menjek el az esküvőjére?
Nem reagálnék rá, semmisnek venném és valószínű emellett fennakadnának a szemeim. Komolyan hova fajul a világ? Az rendben, hogy előrejelzi esetleg a pár facebookon, hogy mire számíthattok, de hogy a konkrét meghívás ott történik, az már ciki.
Én elhiszem, hogy a mai gyors világban ez egy kényelmes megoldás, de ha már annyira nem érnek rá, akkor sokkal kevesebb ideig tart felemelni a telefont és úgy meghívni, mint facebookon bepötyögni egy üzenetet...
Úgy engem is hívtak már meg, hogy a meghívót mással küldték, de mellette telefonáltak és elmondták úgy is, hogy szeretettel meghívnak, a meghívót pedig anyuéktól fogjuk megkapni. Ezzel szerintem semmi baj nincs.
Ha valaki valahova szeretne meghívni valakit, pláne ha messze is laknak egymástól, akkor szerintem a minimum az, hogy tisztességesen meghívok valakit, nem pedig üzengetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!