Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon kapott esküvői meghívásra mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 21:28
1/40 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy viccnek hinném a dolgot, és eszerint is reagálnék rá.
2/40 A kérdező kommentje:
kérdező vagyok.. ah nem vicc... bár szívem szerint annak venném :D de ha elvicceljük az nagy sértődést szülne...
2014. ápr. 12. 21:31
3/40 anonim válasza:
Én nem venném komolyan, így nem is foglalkoznék vele.
Ha valaki meg akar hívni az esküvőjére, tegyen már annyi tiszteletet felém, hogy ha nem is személyesen (ezt nem is várnám el) de legalább egy borítékban elküldött meghívóval hív meg.
4/40 anonim válasza:
Mi egyszer úgy kaptunk meghívót, hogy odaadták másnak, hogy adják ide nekünk. Nem mentünk el.
5/40 anonim válasza:
Azt, hogy milyen bunkók. És akinek nincs facebookja, meg se hívják?
6/40 anonim válasza:
Semmit. Figyelmen kívül hagynám.
Érdemeljek meg már egy rendes meghívót,ha elvárják, hogy elmenjek, ajándékot vigyek.
7/40 anonim válasza:
Attol fugg. Ha pl nagyon tavol elo ismerostol jon, akkor belegondolnek, hogy valoszinuleg gyors valaszt akar kapni es ez csak percekbe telik, nem napokba. En a csaladomat pl emailben hivtam meg, mivel en kulfoldon elek. Gyorsan tudni akartam a valaszt, nem vacakoltam levelirassal.
8/40 anonim válasza:
jújjj el sem tudom képzelni,milyen esküvőt csinál az ,aki ennyire együgyű... én sem reagálnék rá semmit.jó,hogy nem létrehoz egy public esemény-t,és ott hív meg :D
9/40 anonim válasza:
Nekem is küldtek ugy meghivót egy ismerõssel és az meg nem hozta el. Viszont az illetõ felhivott bennünket,hogy megkaptuk-e a meghivót.
10/40 A kérdező kommentje:
Átlag másfél havonta személyesen is szoktunk találkozni... eddig nem laktunk messze... és nem költöztünk meg ők se...
2014. ápr. 12. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!