Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Facebookon kapott esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon kapott esküvői meghívásra mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 12. 21:28
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
A legszebb: az üzenetben azt írják nincs idejük azért de mi telefonon jelezzünk vissza azt kérik hosszú körmondatokban. Itt pislogtam...
2014. ápr. 13. 07:02
 22/40 anonim ***** válasza:
42%

Látom itt a legtöbben nagyon nagyra tartják magukat, ha már a papír meghívó hiányán megsértődnétek, hogy nektek, uraknak ilyet nem küldtek.

Én teljesen komolyan vennék egy ilyen meghívást, ha készítenének egy eseményt is hozzá, akkor már az esküvő előtt lehetne chatelni a rég nem látott rokonokkal. XXI. században élünk, sokkal olcsóbb és kényelmesebb módszer.

2014. ápr. 13. 07:03
 23/40 A kérdező kommentje:
22 es.. ha lenne facecsoport stb. akkor a rokonokkal chatelnenk nem a gyakorikerdeseken csodalkoznánk mi van ;) amit irsz az korrekt és közvetlen. egy olyan emberre facen irni akivel szoktatok találkozni személyesen , ellenben havonta egyszer van csak fenn facen így ráírni... Dehát modern világ
2014. ápr. 13. 09:03
 24/40 anonim ***** válasza:
66%
Bár én nem így intézném, szerintem magától értetődő, hogy ott lennék és örülnék a gesztusnak, hogy meghívtak. Mondjuk nálam ez kicsit más tészta, mert esküvőfotós vagyok, így jellemzően dolgozom amikor esküvő van (péntek-szombat, de van, hogy hét közben is) szóval nagyban függ attól is, hogy épp foglalt vagyok-e, milyen-fokú a rokoni és vagy baráti szálak fűznek az illetőhöz, de magán a meghívás formáján nem akadnék ki. 2014 van. :)
2014. ápr. 13. 10:00
 25/40 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem menjetek el. Hívjátok fel őket,hogy megkaptátok a meghívót, köszönitek ott lesztek.

Gondolj arra,hogy buliztok egy nagyot.

2014. ápr. 13. 12:52
 26/40 anonim ***** válasza:
40%

Itt csak az a kérdés, hogy te el akarsz-e menni, vagy sem.

Talán személyesebb is a meghívás, mintha egy kísérősorok nélküli meghívót kapnál.

Nekünk vagy 10 éve volt az esküvőnk, akkor került egy meghívó postázva kb. 500 Ft-ba, az most 700 körül lehet.

Hidd el, ha nincsenek nagyon elengedve anyagilag, akkor azt a sokszor 700 Ft-ot el tudják másra is költeni.

Ez az ünnep egyébként sem rólad szól.

2014. ápr. 13. 13:10
 27/40 anonim ***** válasza:

Szerintem like-olnám :D

Na viccet félretéve, ha komoly a meghívás, én simán elfogadnám.

Elfogadom, hogy vannak olyan emberek, akiknek a facebook több mint közösségi háló és ott osztják meg boldog boldogtalan pillanataikat, vagy akár ezt is bevetik esküvői meghívásra.

Mindenkinek saját ízlése, hogy mit tart meghittebbnek.

Ha nem a közvetlen családomról van szó, akkor lássuk be a díszes, cirádás és költséges meghívó, előbb utóbb úgyis valamelyik fiók mélyére kerül emlékként, akkor ha nekik ez költségkímélőbb volt, miért ne fogadnám el az online meghívást?

2014. ápr. 13. 16:23
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem nagyratartás, ennyi erővel ti majd kapok nászajándéknak farmville pénzt :D
2014. ápr. 13. 16:28
 29/40 anonim ***** válasza:
Mikor mi kaptunk, megvártuk, hogy kapjunk rendes meghívót is, mert nekem egyértelmű volt, hogy az is jár a facebookos meghívás mellé. Ha meg nem, hát kérnék videóközvetítés face-re, és a nászajándék pár like-olás lenne.
2014. ápr. 13. 23:12
 30/40 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy alapból bunkóság valakit Facebook-n meghívni,akkor inkább már személyesen szóban inkább. De ez szerintem annyira nem illő és komolytalan.

Nem igaz,hogy nem futja pár száz forintos meghívókra.

Én ezt már a szarrágás kategóriának tartom,mert nem ettől a kis tételtől fog valaki szegényebb lenni. Az esküvői meghívó a legkisebb anyagi tétel egy esküvőn.

2014. ápr. 14. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!