Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon kapott esküvői meghívásra mit reagálnátok?
Látom itt a legtöbben nagyon nagyra tartják magukat, ha már a papír meghívó hiányán megsértődnétek, hogy nektek, uraknak ilyet nem küldtek.
Én teljesen komolyan vennék egy ilyen meghívást, ha készítenének egy eseményt is hozzá, akkor már az esküvő előtt lehetne chatelni a rég nem látott rokonokkal. XXI. században élünk, sokkal olcsóbb és kényelmesebb módszer.
Szerintem menjetek el. Hívjátok fel őket,hogy megkaptátok a meghívót, köszönitek ott lesztek.
Gondolj arra,hogy buliztok egy nagyot.
Itt csak az a kérdés, hogy te el akarsz-e menni, vagy sem.
Talán személyesebb is a meghívás, mintha egy kísérősorok nélküli meghívót kapnál.
Nekünk vagy 10 éve volt az esküvőnk, akkor került egy meghívó postázva kb. 500 Ft-ba, az most 700 körül lehet.
Hidd el, ha nincsenek nagyon elengedve anyagilag, akkor azt a sokszor 700 Ft-ot el tudják másra is költeni.
Ez az ünnep egyébként sem rólad szól.
Szerintem like-olnám :D
Na viccet félretéve, ha komoly a meghívás, én simán elfogadnám.
Elfogadom, hogy vannak olyan emberek, akiknek a facebook több mint közösségi háló és ott osztják meg boldog boldogtalan pillanataikat, vagy akár ezt is bevetik esküvői meghívásra.
Mindenkinek saját ízlése, hogy mit tart meghittebbnek.
Ha nem a közvetlen családomról van szó, akkor lássuk be a díszes, cirádás és költséges meghívó, előbb utóbb úgyis valamelyik fiók mélyére kerül emlékként, akkor ha nekik ez költségkímélőbb volt, miért ne fogadnám el az online meghívást?
Úgy gondolom, hogy alapból bunkóság valakit Facebook-n meghívni,akkor inkább már személyesen szóban inkább. De ez szerintem annyira nem illő és komolytalan.
Nem igaz,hogy nem futja pár száz forintos meghívókra.
Én ezt már a szarrágás kategóriának tartom,mert nem ettől a kis tételtől fog valaki szegényebb lenni. Az esküvői meghívó a legkisebb anyagi tétel egy esküvőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!