Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért kell ezt csinálni és miért nem tudja először velem megbeszélni a dolgokat?
A helyzet az,hogy nyáron lesz az esküvőnk és mi kisebb max 50- max. 60 főset szerettünk volna, de most tartunk 85 főnél, mert közben kitalálta a családom, hogy még pár embert meg akar hívni.
Már fél évvel ezelőtt tisztáztuk, hogy a nagyon távoli rokonokat nem hívjuk meg, mert amúgy sem igazán tartjuk velük a kapcsolatot és az még plusz 10-15 fő lenne.
Erre ma közli vele anyum telefonon, hogy a nagyival megbeszélte, hogy legyenek meghívva a távoli rokonok is.
Kicsit kiakadtam, hogy ezt mégis miért nem velem beszélte meg először, mert a mi esküvőnk lesz és ezt csak most közli velem. Nem szeretném őket meghívni, de ha meg most azt mondom, hogy nem, akkor én leszek a szemét a szemükben, szóval ezt nem így kellett volna csinálnia, de most meg ugye már döntés elé állított.
Kicsit ki vagyok rá borulva, mert folyton mindenbe beleszól és nem hagyja, hogy szépen mi szervezzük, ahogy gondoljuk. Már úgy érzem nem is az én nagy napom lesz. :(
Azt persze hozzá kell tennem, hogy az esküvő nagy részét a család állja. Viszont nekem elváltak a szüleim és igazából csak apum szállt bele az esküvői költségekbe és anyum még semmivel, de anyum úgy fogja fel, hogy Ők ezt közösen adják, de nem, mert csak apum.
Apum is elhívott pár ismerőst, de azt jogosan, mert mégiscsak több százezret belead az esküvőbe, míg anyum folyamatosan irányítani akar minket és mindenbe beleszólni. Párom szülei ugyanannyit adnak bele, mint apukám és Ők mégsem szólnak bele a dolgokba.
A másik meg az, hogy anyum az elején azt mondta a fotóst majd Ő fizeti, erről párom szülei is így tudtak (nekik is ezt mondta), aztán párom anyuja utólag tudta meg, hogy a fotós is felesbe lesz fizetve (ezt anyum közölte velük), ami egyáltalán nem olcsó. Szóval ez is elég hülyén jött le. Most hétvégén ül le a 2 család megbeszélni, hogy hogyan legyen a többi, de már előre tartok tőle, hogy mi lesz és már alig várom, hogy túl legyünk rajta.
Mi a véleményetek?
most azonnal hivd fel anyádat és küld el a búsba hogy amig egy 10 fillért nem ad bele a dologba addi ne szóljon bele a dolgokba. Párod szüleinek és apádnak van beleszólása neki nincs, nem jönnek távoli rokonok, csak azokat akiket te jóváhagysz, és ha ez nem tetszik neki akkor nem kell jönni az esküvőre és kész!
majd csapd rá a telefont és szard le ha megsértődik. Utána pedig egyből hívd fel apukádat és a párod szüleid és magyarázd el nekik a dolgot, mielőtt a vénasszony a hátad mögött elkezdi kavarni a szart és a neki szánt üzenetet úgy adja tovább mintha a fizetőkre is vonatkozna.
Ne engedj!
A te esküvőd és nem az anyádé meg a nagyanyádé!
Ha távoli rokonokkal akarnak bulizni, tegyék de ne a TE ESKÜVŐDÖN!
Ez nem erről szól, és a rongyrázásról!
Még csak a meghívásokat beszélitek, ha most engedsz akkor ő dönti el milyen színek legyenek, ki énekeljen, milyen cipő legyen rajtad és stb!
Én azt mondom hogy a te és a párod döntése a fő szempont.
Mond neki kerek perec és azt is tedd hozzá ha nem tetszik neki ( persze ez csak kamu) akkor ő sem kell ott legyen mert két tanúval fogjátok megtartani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!