Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényem fenn akar tartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem fenn akar tartani egy üres széket a halott volt feleségének az esküvőn. Ez elfogadható?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:

Azt hiszem lebeszéltem.

Igazából megmondtam, hogy nem és kész. Nincs apelláta.

2014. márc. 31. 08:16
 52/73 anonim ***** válasza:
87%
Ha fontos a leendő férjednek az elhunyt, kilátogathat az esküvő előtt/után a temetőben, ott kettesben tölthet vele időt, de az esküvő már kettőtökről szól.
2014. márc. 31. 10:33
 53/73 anonim ***** válasza:
47%
Én nem engedném. Ott te leszel és nem a halott felesége.
2014. márc. 31. 11:52
 54/73 anonim ***** válasza:
63%

Elég nagy hiba a holtat jobban szeretni az élőnél. Ha az elhunyt apjának/anyjának szeretné fenntertani azzal nem lenne gondom. Egy felség viszont más funkciót tölt be, és az ütközik a mostani menyasszonyéval. Az, hogy az esküvőre felállítanaá neki az üres széket emlékeztető a menyasszonynak. Szerintem durva és gusztustalan húzás, azonkívül azt is jelenti, hogy a halott mindíg is többet fog jelenteni a pasinak mint az új. Az egész esküvőt átgondolnám.

Lehet az én felfogásommal van a baj, és a pasinak meg se fordult a fejében, hogy így is lehet érteni, de ha a nő elmagyarázza ezt neki és még mindíg ragaszkodik a székhez elég egyértelmű ki a fontosabb.

2014. márc. 31. 11:57
 55/73 anonim ***** válasza:
22%

54-es én megkérdőjelezném a leendő férjem gondolkodásmódját, amikor olyan személyenek hagy ülőhelyet, aki elhunyt, akár ott volt a temetésen, akár nem. Legyen az elhunyt feleség, akármelyik szülő. Te az asztalodnál meddig teritesz a halottnak, akinek az emlékéhez már csak a temetőbe mehetsz ? Te hagysz-e ülőhelyet a konyhában, a szobádban, valamelyik halottadnak ? - "Húzódj közelebb szerelmem, hogy elférjen még a dédi" - :) :) :) Tiszta horror, brrrrr .

Mint a Viktoriánus korban.

2014. márc. 31. 13:59
 56/73 anonim ***** válasza:
52%

[link]

A Viktoriánus korról !.

2014. márc. 31. 14:10
 57/73 anonim ***** válasza:
87%
55-nek, természetesen nem olyanra gondoltam, hogy teríteni a halott mamának az asztalnál vagy hasonlók. Egyik ismerősömnél volt olyan az esküvőn, hogy a szertartás alatt az akkor már elhunyt anya (vőlegényé) részére szabadon hagytak egy széket az eslő sorban. Mivel az asszonynak az volt a nagy álma, hogy a fiát lássa megnősülni. Ilyen tekintetben nem látok kivetni valót benne. A vacsoránál már nem volt üres szék állítva neki.
2014. márc. 31. 14:16
 58/73 anonim ***** válasza:
4%

57-es, kivetivalót nem látok benne, egyszerűen nem is mennék hozzá. Előbb meggyógyittatnám. ki gondolja azt, aki miután a temtőben elbűcsűztatta, örök nyugalomra helyezte az édesanyját, évekkel utána ( de a halál beállta után akár egy perccel is !!! ) szabadon hagy egy széket, hogy láthassa az édesanyja az esküvőt, amit nem élhetett meg. Szerinted miután elhunyt az édesanya, a két szeme azért életben maradt ?

Bocs, inkább meghagyom ezt témát valami okkult tanokban hívőknek. Akik hisznek valami nem evilági létben. Ezt ép ésszel nem lehet érteni. :)

Sajnos az én édesanyám sem él már. Egyetlen pillanatra sem jutott eddig eszembe, hogy élőnek képzeljem, pedig ő is szeretett volna megélni életeseményeket. Nem élte meg, azért nem kerülhetek a tébolydába, aki halottakkal beszélget, azt képzeli a halott látja őt, nekik még helyet is hagy.

Már megbocsáss, de a halottat hagyja csak nyugodtan a temetőben. Különben is, sirgyalázás a halott emlékhelyének bármiféle megrongálása, a törvény szigoruan bünteti. Márpedig ahhoz hogy el tudja hagyni a sirhelyet - nem tudom hogy de aki hisz benne biztosan elképzel valamit - meg kell hogy rogálódjon a lezárt sirhely.

Úgy hogy vigyázat a képzelőerővel. Csak lassan .

2014. márc. 31. 15:07
 59/73 anonim ***** válasza:
0%
51-es, jól teszed, egyelőre az esküvővel nem árt várni valameddig. Lehet jót tenne egy jó sirás a kedvesednek, úgy bizalmasan négyszemközt, amikor is nem ragaszkodik már a halottakhoz, akik őt itthagyták az élők között, az életnek. :)
2014. márc. 31. 15:12
 60/73 A kérdező kommentje:
Megmondtam, hogy nem engedek üres széket az esküvőmre, minden rendben van. A lányok is kiálltak mellettem, pedig az édesanyjuké volt a szék.
2014. márc. 31. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!