Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem fenn akar tartani egy üres széket a halott volt feleségének az esküvőn. Ez elfogadható?
Azt hiszem lebeszéltem.
Igazából megmondtam, hogy nem és kész. Nincs apelláta.
Elég nagy hiba a holtat jobban szeretni az élőnél. Ha az elhunyt apjának/anyjának szeretné fenntertani azzal nem lenne gondom. Egy felség viszont más funkciót tölt be, és az ütközik a mostani menyasszonyéval. Az, hogy az esküvőre felállítanaá neki az üres széket emlékeztető a menyasszonynak. Szerintem durva és gusztustalan húzás, azonkívül azt is jelenti, hogy a halott mindíg is többet fog jelenteni a pasinak mint az új. Az egész esküvőt átgondolnám.
Lehet az én felfogásommal van a baj, és a pasinak meg se fordult a fejében, hogy így is lehet érteni, de ha a nő elmagyarázza ezt neki és még mindíg ragaszkodik a székhez elég egyértelmű ki a fontosabb.
54-es én megkérdőjelezném a leendő férjem gondolkodásmódját, amikor olyan személyenek hagy ülőhelyet, aki elhunyt, akár ott volt a temetésen, akár nem. Legyen az elhunyt feleség, akármelyik szülő. Te az asztalodnál meddig teritesz a halottnak, akinek az emlékéhez már csak a temetőbe mehetsz ? Te hagysz-e ülőhelyet a konyhában, a szobádban, valamelyik halottadnak ? - "Húzódj közelebb szerelmem, hogy elférjen még a dédi" - :) :) :) Tiszta horror, brrrrr .
Mint a Viktoriánus korban.
57-es, kivetivalót nem látok benne, egyszerűen nem is mennék hozzá. Előbb meggyógyittatnám. ki gondolja azt, aki miután a temtőben elbűcsűztatta, örök nyugalomra helyezte az édesanyját, évekkel utána ( de a halál beállta után akár egy perccel is !!! ) szabadon hagy egy széket, hogy láthassa az édesanyja az esküvőt, amit nem élhetett meg. Szerinted miután elhunyt az édesanya, a két szeme azért életben maradt ?
Bocs, inkább meghagyom ezt témát valami okkult tanokban hívőknek. Akik hisznek valami nem evilági létben. Ezt ép ésszel nem lehet érteni. :)
Sajnos az én édesanyám sem él már. Egyetlen pillanatra sem jutott eddig eszembe, hogy élőnek képzeljem, pedig ő is szeretett volna megélni életeseményeket. Nem élte meg, azért nem kerülhetek a tébolydába, aki halottakkal beszélget, azt képzeli a halott látja őt, nekik még helyet is hagy.
Már megbocsáss, de a halottat hagyja csak nyugodtan a temetőben. Különben is, sirgyalázás a halott emlékhelyének bármiféle megrongálása, a törvény szigoruan bünteti. Márpedig ahhoz hogy el tudja hagyni a sirhelyet - nem tudom hogy de aki hisz benne biztosan elképzel valamit - meg kell hogy rogálódjon a lezárt sirhely.
Úgy hogy vigyázat a képzelőerővel. Csak lassan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!