Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Halott anyukámmal álmodok...

Halott anyukámmal álmodok sokat, üzenni akar vagy csak hiányzik, és így dolgozom fel?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat álmodok anyuval(1 éve meghalt) és álmomban általában elb.szok valamit, vagy hülye vagyok, és ő meg kritizál és leszíd. Üzenni akar, hogy szarul csinálom az életem, vagy csak hiányzik?
2010. jún. 5. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

csak egyszerűen hiányzik.

ha üzenni akar, azt más módon tenné.

2010. jún. 5. 19:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Hogyan?:S
2010. jún. 5. 19:38
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
Hiányzik.A halottak pedig nem üzennek. Ezt csak ma divat beképzelni! Azt álmodod,amit ha élne is mondana neked. Álmodban ezek jönnek elő.
2010. jún. 5. 19:51
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

én hiszek abban, hogy a halottak üzennek. akármin keresztül. az én apukám is jó egy teljes évig halála után szinte nap mint nap valamilyen formában velem volt. sajnos utána már csak egy évben egyszer kétszer vagy még ritkábban 'jelenik meg'.

nagyon is elképzelhető, hogy most is terelgetni akar anyud a helyes irányba, csakúgy, mint életében. szerintem mindenképp hallgass rá, ha érted miről lehet szó! most is jelen van, a legtöbben haláluk után még egy évig itt vannak velünk. lehet nem vagy érzékeny arra, hogy megjelenjen, mint szellem, így az álmokon keresztül akar üzenni. van ilyen. örülj neki, amíg rendszeresen jön. mindig segíteni fog akarni neked. szerintem mindig figyelj arra oda, mikor tőle kapsz jelet.

2010. jún. 5. 21:06
 5/10 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Nem igaz, hogy csak ma divat az ilyen elképzelés, valójában minden korban, minden kultúrában tudtak erről.

Bár valóban nem biztos, de lehet, hogy édesanyád lelke üzenni akar. Ő már tisztán látja azt, amit mi csak "tükör által homályosan" (Pál ap.) és hacsak nem vagy tökéletes, segíteni szeretne.

Ez az üzenet csak módosult tudatállapotban szokott átjönni, ilyen az alvás, bambulás, relaxáció, meditáció, hipnózis, stb. Figyelj rá, de ne erőlködj! Ja és a te gondolataidat könnyen meg tudja érteni, vigyázz! :-)

Könyvajánlat (Moody: Kedves kísértetek):

[link]

2010. jún. 5. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez is, az is.

Nekem anyu fél éve halt meg, sajnos sokat álmodok vele, itthon halt meg, és mindig az utolsó perceket élem át.

Azt, h üzenne, inkább megérzésekben érzem, illetve hallom a fejemben, h miket szokott mondani.

Nem véletlen, h egy év a gyász időszaka, szerintem még nem tudtad feldolgozni, adj magadnak időt.

Egyébként is utasítgatott, erőteljes személyiség volt?

Én hiszem, h van túlvilág, de azt is gondolom, h ők már nem igen szólnak bele az életünkbe, nem ez a dolguk.

Ha betegségben halt meg, akkor pihennie kell, szóval nem hiszem, h velünk törődnek. Ott egész másképp láthatnak mindent, arra gondolok, h értelmet nyer egy csomó dolog, megtudnak olyanokat, amiket itt mi el sem tudunk képzelni.

Próbáld meg anyudat elengedni, hadd menjen, ne kelljen miattad szomorkodnia, hadd lássa, h megállsz a lábadon.

Azt is el tudom képzelni, h szükséged lenne még rá, nem érzed, h felnőtt lennél, h menne segítség nélkül, és ez az elveszettség érzése mutatkozik álmodban.

Fel a fejjel, arra gondolj, h mi itt gyászolunk, de a halála napja születésnap odaát.

Ő biztos, h jó helyen van, és várni fog, mikor eljön a Te időd.

Bocs, ha sületlenségeket írtam, de én így érzem.

2010. jún. 5. 21:23
 7/10 anonim válasza:

utolsón elsírtam magam:( Őszinte részvéten Mindenkinek, akivel történt ilyesmi.. én el se tudnám képzelni Anyum nélkül az életem:(

13/L

2010. jún. 6. 07:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Hidd el, én sem tudtam elképzelni.

Még fiatal vagy, próbálj meg nem ezen agyalni, van még időd, lehet, h neked nagyon sokáig él anyukád, az enyém beteg volt, és valahogy úgy érzem jobb már ott neki.

Ami a legborzasztóbb, h nem látja az unokáját felnőni, vagyis lehet, h látja, nem már nem része fizikailag a családnak.

29/L

2010. jún. 6. 10:21
 9/10 A kérdező kommentje:
enyém is beteg volt, rákban halt meg. én amúgy 18L vagyok
2010. jún. 6. 11:19
 10/10 anonim válasza:

Hát egyértelműen hiányzik neked, de lehet az is hogy meg akar téged óvni szeretne rád vigyázni!!

Nekem a legeslegjobb uncsimat veszítettem el és ma napig ha hülyeségre készülök akkor rám szól!!

És amúgy még mik szoktak lenni az álmodba vagy ha látod őt??

Elég fura hogy mondom deh ha elmondod jobban hogy pontosan mit mond és közbe ha látod a reakciót akk tudok rajtad segíteni.Tudom elég vicces h lehet h tudok segíteni de 16 vok és 6-7 éve kommunikálok szellemekkel.(tarthatnak hülyének akik olvassák tény és való!!)

2010. jún. 6. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!