Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek ciki ha kézen fogva sétálok anyukámmal vagy apukámmal?
Figyelt kérdés
Én nem érzem cikinek, nekem nagyon fontos a családom. Nem vagyok már 10 éves épp ezért kérdem hogy ebből nektek az jön le, hogy ő apuci vagy anyuci pici lánya? Vagy inkább csak hogy harmonikus családi háttérrel rendelkezik és ezzel nincs semmi gáz?
17/L
2011. jún. 21. 13:03
1/8 anonim válasza:
szerintem ebben nincs semmi rossz! Én 31 éves vagyok, anyukám 57, de még a mai napig is szoktunk kézen fogva sétálni:) Engem nem érdekel, hogy ki mit gondol és hál'istennek a férjemet sem.
2/8 anonim válasza:
Semmi gáz. Nagyon szép dolog ez. Nem is tudod milyen szerencsés ember vagy.
3/8 anonim válasza:
Egy lánytól nem tartom gáznak, bár 37 évesen kicsit furi, de ha fiú lennél akkor azt gondolnám, hogy egy anyámasszony katonája vagy.
5/8 A kérdező kommentje:
Testvérem is szokott anyukámmal sétálni bár ők már inkább karonöltve :D És aki azt gondolja hogy ciki miért hiszi ezt?
2011. jún. 21. 16:05
7/8 anonim válasza:
Én is szoktam anyukámmal/nagypapámmal kézenfogva járni :D de csak mert jólesik, illetve mert nagypapámnak én vagyok a kis szeme fénye, és örülök, hogy ő van nekem, szeretném, ha az utcán mindenki látná, hogy milyen klassz anyukám/nagypapám van :)
8/8 anonim válasza:
Lánytól nem tartom cikinek, mert a lányok érzelmesebbek, és ragaszkodóbbak általában, de egy fiú legyen erős és önálló és engem nagyon taszítana ha látnám h egy 17-18-19 és felfelé, fiú-férfi, az anyjával, nem támogatás céljából, hanem csak úgy, kézen fogva sétál. Ebből nekem az jön le, hogy totál nem tud leválni anyuciről, és ki akar ilyen sráccal járni? Hárman párban? Yeeee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!