Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kivel választottál menyasszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel választottál menyasszonyi ruhát? Egyedül, vagy anyukámmal menjek el?

Figyelt kérdés
A barátnőim nem ebbe a városba laknak, nehezen tudnánk megoldani, hogy valamelyikük eljöjjön velem ruhákat nézegetni. Egyedül vagy anyukámmal menjek el?
2011. jún. 4. 21:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Barátnővel. Anyukám ízlése sosem talált az enyémmel. Nem egy generáció
2011. jún. 4. 21:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyuval és unokatesóval mentem.
2011. jún. 4. 21:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szülőkkel és nagymamával mentem. Végül is ők állták a ruha költségeit. De én választottam. Azért megkérdeztem a véleményüket, hogy tetszik-e?
2011. jún. 4. 21:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyukával érdemes. Ő meglát olyan dolgokat is,amit egy barátnő nem. Pl. nem áll jól ez a fazon,nincs a ruha szépen megvarrva stb.

Igaz,mi csak nézelődtünk,és amelyik, fazon megtetszett,azt anyukám kicsit módosítva,sokkal szebbre megvarrta.

2011. jún. 4. 21:42
 5/14 anonim ***** válasza:

Én a munkatársnőmmel néztem, illetve egyedül. Anyuék mesze laknak, és az esküvő nem a szülővárosomban volt. (Barátnőm pedig akkor külföldön dolgozott, a másik meg 220 km-re...bár Mo-on.) Igazat megvallva hiányzott anyu, jó móka lett volna együtt...Én szeretnék majd a lányaimmal ruhát nézni nekik. :)

De mivel jóban voltam a mts-nőmmel, és jó mókának tartotta, kapott az alkalmon. Igazi csajos feladat volt. :)

2011. jún. 4. 21:42
 6/14 anonim ***** válasza:
A barátnőmék is megmondták ha nem állt jól:) első voltam
2011. jún. 4. 21:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámmal voltam, és hagyta, hogy válasszak. És választottam, remélem tetszett is neki, úgy látszott.

Én külföldön vagyok és van egy tv show ahol menyasszonyiruhát választanak. Én úgy veszem észre, hogy minél többen mennek, annál nehezebb a menyasszonynak. Különösen barátnőkkel nehezebb. Ha anyuddal jó a viszonyod, nem vagytok tökéletes ellentétek én vele mennék.

Nagyon sok esetben rosszul esett a menyasszonynak, ahogyan a barátnők lehúztak egy egy ruhát, amit viszont ő megszeretett. Itt kezdődtek a gondok. Viszont én olyat még nem láttam esküvőn, hogy a menyasszony megjelenik, majd jól beolvasnak neki a barátnők, hogy ugyan milyen ruhát választottál. Neked tetsszen, te érezd jól a ruhában, senki nem fog kritizálni az esküvőn. Ruhaválasztáskor viszont ez előfordulhat és kellemetlen emléket okoz. Szóval vagy egyedül, vagy anyuddal szerintem.

2011. jún. 4. 21:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámmal és a nővéremmel plusz a legjobb barátnőmmel megyek majd, ha sikerül. Anyukám nélkül nem mennék.
2011. jún. 4. 21:52
 9/14 anonim ***** válasza:

Másik fontos dolog, hogy ami a rászánt összegen belül esik, csak olyan ruhát próbálj fel. Ne tudd meg micsoda kavart okoz az agyban, mikor egy drágább ruhát felpróbál a menyasszony, és uccu nem tudja megengedni. Ne tedd ki magad ennek !

Ha fontos anyud véleménye, és az emlék, hogy együtt csináljátok ezt, akkor vidd magaddal. Előtte legfeljebb beszéljetek, (különösen ha sokszor ellentétetek van), hogy te szeretnéd választani érzésed alapján a ruhát. Ez most furán hangozhat, pedig így van. Ez olyan, mint hogy én hiába szeretem a sárga színt, és mindent ami sárga blúz, vagy ruha felpróbálok mert magában tetszik mert szép is, de nekem nem áll rajtam jól sajnos. Neked kell érezd, hogy te és a ruha egyek vagytok.Esküvői ruha választásomkor is kettő ruha volt ami nagyon tetszett, és csak én éreztem - bár nehéz volt eldönteni ránéztéből, - hogy mégis amelyiket választottam volt inkább én belül.

Legyen kellemes emléked !

2011. jún. 4. 22:47
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Írtam, hogy barátnővel nem tudok menni, csak ez a két lehetőség van, hogy egyedül vagy anyukámmal. Ő ráadásul varrónő (vállalkozása van), úgyhogy van szeme az ilyesmikhez :) De választani én fogok.Úgyhogy vele megyek :))
2011. jún. 5. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!