Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényem fenn akar tartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem fenn akar tartani egy üres széket a halott volt feleségének az esküvőn. Ez elfogadható?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
86%

ez elég rosszul hangzik.. nem fogadható el. persze meg is tudom érteni, de ha még nincs is túl ezen, ez felesleges dolog, még hogy szék.... üresen... pfff

majd akkor mennék hozzá, ha már nem kötődik így az emlékéhez. hogy halt meg?

2014. márc. 30. 15:56
 12/73 anonim ***** válasza:
39%

Tőlünk várod a választ? Attól még a felelősség a tied lesz!

Szerintem kérdezd meg , hogy gondolja és nézdd a reakcióit. Próbáldd meg eldönteni, hogy csak tiszteletadásképpen hagyná szabadon a helyet, vagy azért mert még mindig szereti (azaz második vagy)

Ha az utóbbi, meg sem tartanám az esküvőt, ha az első, akkor szép gesztusnak vélném (képzeldd magad a volt feleség helyzetébe).

2014. márc. 30. 15:57
 13/73 anonim ***** válasza:
44%
Ha valaki elveszíti a szerettét azon soha nem lép túl. De ettől még képes mást ugyanúgy szeretni.
2014. márc. 30. 15:57
 14/73 anonim ***** válasza:
91%
Én még csak halott apáról vagy anyáról hallottam ilyet
2014. márc. 30. 15:59
 15/73 anonim ***** válasza:
85%
Én elfogadom, hogy volt valaki az életében, akit soha nem fog elfelejteni, aki mindig a múltja része lesz, de azt nem akarnám, ha az esküvőnk is róla szólna. Legalább ezen az egy napon legyen képes nemet mondani, egy esküvő ne az emlékezésről szóljon.
2014. márc. 30. 15:59
 16/73 A kérdező kommentje:
Nagyon elszomorodtam. Nem vettem észre rajta, hogy nincs túl az egészen. Nem beszélt róla soha, csak ha kérdeztem és fényképekből is csak teljes családi fényképeket látni nála, amin a gyerekek is rajt vannak, szóval nem értem, hogy ez most honnan jött.
2014. márc. 30. 16:00
 17/73 anonim ***** válasza:
23%

A végén már egy egész sor lesz tele üres székkel!

Ne haragudj ezt nem lehetett kihagyni

21F

2014. márc. 30. 16:02
 18/73 anonim ***** válasza:
68%

Én azt mondanám neki: Drágám, még sosem beszéltem erről, de volt egy szerelmem, amikor 18 éves voltam, és meghalt motorbalesetben. Azóta sem tudtam Őt elfelejteni.

Most, hogy fenntartunk egy széket a volt feleségednek - más esetben eszembe sem jutna ilyesmi- szeretném, ha az ő számára is üresen hagynánk egyet.

Kíváncsi lennék, hogyan reagálna!

2014. márc. 30. 16:02
 19/73 anonim ***** válasza:
83%
szerintem nem mert ez a nap csak rolatok kell hogy szoljon!!!
2014. márc. 30. 16:05
 20/73 anonim ***** válasza:
16%
Engem az lep meg, hogy egyesek milyen betegesen képesek féltékenyek lenni. Most komolyan egy halott nőre vagy féltékeny?
2014. márc. 30. 16:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!