Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem fenn akar tartani egy üres széket a halott volt feleségének az esküvőn. Ez elfogadható?
ez elég rosszul hangzik.. nem fogadható el. persze meg is tudom érteni, de ha még nincs is túl ezen, ez felesleges dolog, még hogy szék.... üresen... pfff
majd akkor mennék hozzá, ha már nem kötődik így az emlékéhez. hogy halt meg?
Tőlünk várod a választ? Attól még a felelősség a tied lesz!
Szerintem kérdezd meg , hogy gondolja és nézdd a reakcióit. Próbáldd meg eldönteni, hogy csak tiszteletadásképpen hagyná szabadon a helyet, vagy azért mert még mindig szereti (azaz második vagy)
Ha az utóbbi, meg sem tartanám az esküvőt, ha az első, akkor szép gesztusnak vélném (képzeldd magad a volt feleség helyzetébe).
A végén már egy egész sor lesz tele üres székkel!
Ne haragudj ezt nem lehetett kihagyni
21F
Én azt mondanám neki: Drágám, még sosem beszéltem erről, de volt egy szerelmem, amikor 18 éves voltam, és meghalt motorbalesetben. Azóta sem tudtam Őt elfelejteni.
Most, hogy fenntartunk egy széket a volt feleségednek - más esetben eszembe sem jutna ilyesmi- szeretném, ha az ő számára is üresen hagynánk egyet.
Kíváncsi lennék, hogyan reagálna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!