Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem fenn akar tartani egy üres széket a halott volt feleségének az esküvőn. Ez elfogadható?
"Ez konkretan azt jelenti, hogy a halott feleség meg mindig fontos szerepet jatszik a vőlegény életében."
Megnyugtatlak élete végéig fontos szerepet fog elfoglalni az életében. Ezzel mindenkinek tisztában kell lennie, ha özvegy emberrel áll össze.
Nem hiszem, hogy ez féltékenység, őszintén szólva én se tapsolnék, szeretném, ha ez a nap az enyém lenne és az övé, harmadik ebbe nem kell.
mi lesz a következő, karácsonykor tesz neki ajándékot a fa alá? Szerintem van egy határ, amin túl már beteges a gyász, és ez túlmegy azon a határon.
igen, nyilván fontos része volt az életének, ha közös gyerekeik is vannak, akkor meg pláne, de bármennyire szomorú is, hogy elhunyt, az élet megy tovább. És a férfinak el kellene döntenie hogy meghalt a nővel vagy tovább él, emlékeiben őrizve a volt feleséget, és nem az élete részeként gondolva rá még mindig.
25-ös. Egyáltalán nem természetes, hogy élete végéig ilyen mértékben játsszon szerepet egy elhalt feleség.
Nekem is meghalt az első férjem. 5 év múlva kötöttem újra házasságot. A gyereke tudták, hogy meghalt az édesapjuk, időnként beszéltünk is róla, de már érzelmileg nem kötődtem a halotthoz.
Nem mennék hozzá ehhez az emberhez. Nem lenne önálló életed, mert mindig a halotthoz hasonlítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!