Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényem fenn akar tartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem fenn akar tartani egy üres széket a halott volt feleségének az esküvőn. Ez elfogadható?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem feltekenyseg utolso. Ez konkretan azt jelenti, hogy a halott feleség meg mindig fontos szerepet jatszik a vőlegény életében.
2014. márc. 30. 16:11
 22/73 anonim ***** válasza:
70%
Én várnék az esküvővel,addig míg túl nem lép a volt feleségén. Elég furcsa számomra,hogy az esküvőtökön ilyennel foglakozik és nem azzal,hogy te boldog légy.
2014. márc. 30. 16:12
 23/73 anonim ***** válasza:
55%
Már önmagában morbid, hogy egy halottnak fenntartunk egy széket, de az még kifejezetten perverz is, hogy az ESKÜVŐJÉN a halott volt FELESÉGÉNEK van egy szék... Nem akarok senkire rosszat mondani, de ez szerintem beteg ötlet. Biztos, hogy hozzá akarsz menni? :/ Mennyire ismered? Én akármit kinéznék ilyen emberből.
2014. márc. 30. 16:14
 24/73 anonim ***** válasza:
69%
Lehet később meg egy ágyat fog fenntartani neki és néha abban alszik nem veled.
2014. márc. 30. 16:15
 25/73 anonim ***** válasza:
57%

"Ez konkretan azt jelenti, hogy a halott feleség meg mindig fontos szerepet jatszik a vőlegény életében."

Megnyugtatlak élete végéig fontos szerepet fog elfoglalni az életében. Ezzel mindenkinek tisztában kell lennie, ha özvegy emberrel áll össze.

2014. márc. 30. 16:16
 26/73 anonim ***** válasza:
86%
Előttem szólónak maximálisan igaza van. Egy szerető társ azzal foglalkozna, hogy ez legyen életed legszebb napja. Nem pedig a halott feleségével. Nem ismerlek és a kapcsolatotokat sem, de szerintem nem kéne hozzá menned. Jelenleg biztos, hogy nem te vagy a No 1. az életében. Ha fiatal vagy és van elég időd arra, hogy találj egy kompromisszum mentes szerelmet, akkor gyorsan kezd el keresni az igazit. Ez a férfi sajnos csak pótszer. Pontosabb az, hogy te vagy a pótszer számára. Ennek semmi köze nincs a tisztelethez. Tényleg őszintén sajnállak, hogy ilyen kérdés egyáltalán felmerült.
2014. márc. 30. 16:17
 27/73 anonim ***** válasza:
82%

Nem hiszem, hogy ez féltékenység, őszintén szólva én se tapsolnék, szeretném, ha ez a nap az enyém lenne és az övé, harmadik ebbe nem kell.

mi lesz a következő, karácsonykor tesz neki ajándékot a fa alá? Szerintem van egy határ, amin túl már beteges a gyász, és ez túlmegy azon a határon.

igen, nyilván fontos része volt az életének, ha közös gyerekeik is vannak, akkor meg pláne, de bármennyire szomorú is, hogy elhunyt, az élet megy tovább. És a férfinak el kellene döntenie hogy meghalt a nővel vagy tovább él, emlékeiben őrizve a volt feleséget, és nem az élete részeként gondolva rá még mindig.

2014. márc. 30. 16:18
 28/73 anonim ***** válasza:
82%
25-ös persze, hogy fontos lesz számára. Senki sem kérte tőle gondolom, hogy törölje ki a szívéből vagy az emlékeiből a volt társát. De! ha úgy dönt valaki, hogy új életet kezd egy másik nő oldalán, ez arcátlan tiszteletlenség, hogy az üres szék felmerül akárcsak egy kósza gondolat erejéig is. Egyértelmű, hogy ez a szegény nő másodlagos a vőlegénye szemében. Hiszen fontosabb volt neki kiejezni a volt feleség hiányát, ahelyett, hogy magában lerendezte volna és a párja boldogságába nem tipor ilyen otrombán. Ne menj hozzá.
2014. márc. 30. 16:21
 29/73 anonim ***** válasza:
60%
26-os vagyok, előttem szóló alatt én még a 22-est értettem. Nos, szerintem neki van teljesen igaza. Nem pedig annak aki valóban előttem szólt hozzá a kérdéshez.
2014. márc. 30. 16:29
 30/73 anonim ***** válasza:
77%

25-ös. Egyáltalán nem természetes, hogy élete végéig ilyen mértékben játsszon szerepet egy elhalt feleség.

Nekem is meghalt az első férjem. 5 év múlva kötöttem újra házasságot. A gyereke tudták, hogy meghalt az édesapjuk, időnként beszéltünk is róla, de már érzelmileg nem kötődtem a halotthoz.

Nem mennék hozzá ehhez az emberhez. Nem lenne önálló életed, mert mindig a halotthoz hasonlítana.

2014. márc. 30. 16:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!