Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényem fenn akar tartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem fenn akar tartani egy üres széket a halott volt feleségének az esküvőn. Ez elfogadható?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:
Hat éves a kapcsolat, ezért is lepődtem, meg, mert mint mondtam, eddig nem mutatta jelét a kötödésnek. A lányai családtagnak fogadtak el, pedig fiatal vagyok pótanyának, de miattuk sem lenne jó most szakítani, de erről a hülyeségről mindenképp le kell beszélnem.
2014. márc. 30. 16:39
 32/73 anonim ***** válasza:
44%

Nincs ezzel semmi gond, férfiak közt is vannak érzelmeskedőbbek (egy feleség halála azért egy átlagosan kiegyensúlyozott lelkületű férfit is kicsit szentimentálissá tesz), lelkileg megnyugtató lehet ilyenkor egy férfinak az, ha azt érezheti, hogy halott felesége és családja "áldásával" folytatja életét új asszonnyal, a fenntartott székkel pedig a külvilág felé jelzi, hogy halott felesége a szívében él.

36F

2014. márc. 30. 16:39
 33/73 anonim ***** válasza:
8%
4-es! :D :D oriasi!
2014. márc. 30. 16:44
 34/73 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ne lebeszélni akard erről. Hanem nyíltan és őszintén mondd el neki, hogy ezzel mennyire a lelkedbe gázolt, hogy úgy érzed azzal a döntésével, hogy ezt felhozza-e vagy sem, kinyilvánította azt, hogy számára prioritást élvez a volt felesége. Kérd meg, hogy ezt beszéljétek meg, ha kell pszichológus segítségével. Mert ez semmiképpen nem lehet a tisztelet jele. A külvilágnak pedig nem azt kell bizonygatni, hogy mi fűzi még a feleséghez, hanem azt (téged is beleértve), hogy te vagy számára a legfontosabb. Ha pedig azt érzed, hogy valóban makacs és kérlelhetetlen, akkor halaszd el az esküvőt. Adj IDŐT (NE NEKI)hanem MAGADNAK, hogy tisztán láss.
2014. márc. 30. 16:46
 35/73 anonim ***** válasza:
71%

a fenntartott székkel pedig a külvilág felé jelzi, hogy halott felesége a szívében él.

azt, hogy a szívében él, éppen hogy nem kell külsőségekben hangoztatni...

2014. márc. 30. 16:48
 36/73 anonim ***** válasza:
44%
35-nek igaza van.
2014. márc. 30. 16:49
 37/73 anonim ***** válasza:
77%

Hát ilyet még nem hallottam, nagyon beteg ötlet.

Szerintem esküvőn nincs helye se élő sem holt exnek....

Ne menj hozzá, szerintem.

2014. márc. 30. 16:55
 38/73 anonim ***** válasza:
78%
Mennyire jól beszélsz, így van. Exnek nincs helye esküvőn! Azért még ne fújd le a lagzit:) de tényleg nagyon komolyan beszélgess el vele. Ennyire beteg ötlettel ritkán találkozni. Nyugodtan mutasd meg neki a válaszokat a beszélgetés után. Persze azt mondja majd, hogy nem érdekli mások véleménye. De szerintem egyértelmű,hogy ez mindenki számára elfogadhatatlan ötlet. Ha nem így látja, akkor súlyos gondok vannak az értékítéletével.
2014. márc. 30. 17:00
 39/73 anonim ***** válasza:
22%

Kedves 30-as.

Nagyon szerethetted te a férjedet ha érzelmileg nem kötődsz hozzá. Ez azoknál van akik már életükbe se szerették a másikat, nem hogy 5 év alatt megfog magának egy másik pasit.

Mennyivel később kezdtél pasizni, h 5 év után már házas voltál, fél év?

Vagy megismerted 4 év után aztán hopp, húzzunk gyűrűt, nehogy egyedül maradj?

És ez neked normális. Hát sajnállak.

Én jelenleg úgy gondolom, meg se házasodnék soha ha ilyen történne, mert tudom hogy sose lenne az első az életemben az új pasi, persze csak ha mint írtam úgy történik hogy szerettem a férjet még éltében.

2014. márc. 30. 17:36
 40/73 anonim ***** válasza:
56%

Ezt beteges dolognak tartom.

Az élők éljenek, a holtak nyugodjanak.

Semmi köze az elhunytnak a ti kettőtök életéhez.

Egész életedben egy halott nő árnyékában akarsz élni?

2014. márc. 30. 17:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!