A lányom a halott apjáról akar magára szöveget tetováltatni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Meghalt 2 éve az apukája (volt férjem) ezt a szöveget akarja a hátára csináltatni:
Apa szeretlek ez itt van a szívemben
Büszke vagyok rád és köszönöm
hogy voltál nekem.
Csak én tartom ezt borzasztó ötletnek?
Hogy beszéljem le róla?
21 éves
2012. dec. 20. 21:54
1/47 anonim válasza:
Sehogy ne beszéld le róla. Ha a szíve-lelke ezt diktálja, hadd tegye. 21 éves, nem gyerek már.
2/47 anonim válasza:
Szia,
légy megértőbb vele. Ne beszéld le róla.
3/47 anonim válasza:
21 éves lányomat én már nem beszélném le. Ha ennyi sze van akkor csinálja. Az is lehet hogy ez a tetkó gyógyítja meg a lelki sebeit.
Azért azt elmondanám neki, hogy a sok szöveges tetoválásévekkel később elmosódik, olvashatatlanná válik. Ha így is akarja akkor én támogatnám.. Az ő bőre, az is lehet hogy sosem fogja megbánni..
4/47 anonim válasza:
Miért kéne lebeszélned róla? Miért fáj ez neked,hogy így szeretne emléket állítani az édesapjának?
5/47 A kérdező kommentje:
És ha az utcán látja őt valaki? A lapockán lenne ott nyáron látni.Ha megismerne valaki egyből erről kellene beszélnie.Nem hiszem hogy ez jó ötlet.
2012. dec. 20. 21:59
6/47 anonim válasza:
Hát én eléggé tetkó-ellenes vagyok, de speciel ezeket megértem. Kizárt dolog, hogy úgy érezze majd egyszer, hogy megbánja. Neki ez egy módja a gyász feldolgozásának, feloldozást kap, az édesapja mindig ott lesz vele, amikor csak ránéz a tetoválásra. Inkább mondd neki, hogy valami rövidebbet tetováltasson kisebb helyre, és az később sem lesz ciki neki.
7/47 anonim válasza:
21 évesen már el tudja ő dönteni, próbáld meg megérteni.
8/47 anonim válasza:
nekem is fura valahol. szerintem próbáld meg lebeszélni pl azzal, h uez a szöveg 57 éves nagymamaként másként fog hatni majd a hátáról leolvasva. átérzem a fájdalmát, de másképp is lehet őrizni az édesapja emlékét. én 15 évesen veszítettem el őt, ha fiam lesz, róla nevezem majd, mert tudom, h ennek örülne. a hát tetkónak...hát, nem hiszem...
9/47 anonim válasza:
képmutatás ... nem magának, nem az apjának íratja, hanem a strandon az idegeneknek ... mondjuk én bármilyen tetoválást zokon vennék a gyerekeimtől, de hál'isten ennél normálisabbak
10/47 anonim válasza:
Persze, hogy megfogja bánni még ha kínaiul is írják fel neki.
Én is elég furcsának tartóm, de elég hosszú szöveg szóval fájni is bőven fog neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!