Látom, a pontozásnál lassan győz az intolerancia :)
2012. dec. 20. 22:10
22/47 anonim válasza:
Semmit ne tegyél mert úgy sem fogod tudni lebeszélni róla!Egy léánynak az apja jó esetben nagyon sokat jelent.Én férfi vagyok és látoma hugom mennyire oda van apámért és oda vissza..de mivel nő vagy ezt neked is tudnod kellene hogy egy lánynak az apa elvesztése az hatalmas nagy hiány és űr..ha neki ez jól esik akkor minden előítélet nélkül fogadd el.Az ő teste és az ő apukája volt.Fiatalon elveszítette,aki nem az ezt úgy sem érti meg.Nekem tetszi az ötlet.Bár én akkor már inkább egy fényképet eg yönarcképet tetováltatnék magamra és alája valami kis betűkkel valami hasonló szöveget vagy akár ezt is lehetne.Erre próbáld meg rábeszélni esetleg,hogy egy ízléses önarcképet az apukájáról valahova és ezta zöveget alá kis betűkkel.
2012. dec. 20. 22:11
23/47 anonim válasza:
Szerintem arra próbáld rábeszélni, hogy valami kisebbet, és nem bárki számára visszafejthetőt tetováltasson inkább az apja emlékére. Valami szimbólumot, amit csak ők ismernek. Egy ilyen hosszú szöveg, még ha ő komolyan gondolja is, másnak képmutatónak tűnhet. Sokkal szebb kicsi, titkos dologgal emlékezni.
Ilyen hosszú szöveggel szerintem sírkövet csinálna magából (de nehogy megemlítsd neki ezt a hasonlatot! Akkor ellenségességet fogsz benne kiváltani, és semmiképp nem hallgat majd rád. Megértést tanúsíts, ne ócsárold a szándékát, mert akkor nem fogsz tudni hatni rá.)
2012. dec. 20. 22:12
24/47 anonim válasza:
22-es esetleg egy képregényt? ... micsoda ötletek
25/47 anonim válasza:
Szerintem nem így tudja feldolgozni a gyászt, hanem azt mutatja, hogy egyáltalán nem tudja feldolgozni. Az is lehet, hogy azért varrat magára, mert bizonyítani akarja az érzéseit. Mintha valaki nem hinné el.
26/47 anonim válasza:
Ja igen és csak te tertof borzasztó ötletnek.Ha 60 éves lesz akkor is az apukája lesz és ez az amit soha nem fog megbánni ha olyan helyre tetováltatja.Annyit lehet neki tanácsolni hogy inkább menjen valami profihoz aki szépen megcsinálja.
2012. dec. 20. 22:13
27/47 anonim válasza:
25-ös ahogy mondod
2012. dec. 20. 22:14
28/47 anonim válasza:
Persze mindjárt kihozzátok belőle, hogy az anya a hibás amiért ezt akarja tetoválni.
2012. dec. 20. 22:15
29/47 anonim válasza:
ma 22:12
Prolik úgy sem értik meg mint te..akár képregényt igen..bár lehet azért mondom mert nekem is van és sok lány ismerősömnek is.De ilye előítéletes hülyék mindig lesznek.
Nem kell amúgy képregény akár a vállára vagy a hátban is lehetne mndjuk egy 10*10-es verzióba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!