Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom a halott apjáról...

A lányom a halott apjáról akar magára szöveget tetováltatni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Meghalt 2 éve az apukája (volt férjem) ezt a szöveget akarja a hátára csináltatni:

Apa szeretlek ez itt van a szívemben

Büszke vagyok rád és köszönöm

hogy voltál nekem.

Csak én tartom ezt borzasztó ötletnek?

Hogy beszéljem le róla?

21 éves

2012. dec. 20. 21:54
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
33%
bocsánat kimaradt az első mondatból: merhogy ő nem látja, ha a hátán van, csak az idegenek
2012. dec. 20. 22:01
 12/47 A kérdező kommentje:
A fájdalom nem hiszem hogy visszatartja,van már tetoválása nem is egy..
2012. dec. 20. 22:02
 13/47 anonim ***** válasza:
14%

Szép gondolat :) Bár, lehet tényleg, nem kellene ezt megtennie. Ha seh, sem tudod róla lebeszélni, inkább egy pici tetkót engedj neki, az apukája nevével, a csipő, csukló, bokájára...:) Mondd Neki, hogy kerüljönek oda a gyermekei nevei...Talán ez nem olyan "drasztikus" megoldás...Meg így, egyébként sincs semmi értelme, a hátára tetkó...Úgy sem látja, akkor meg milyen emlék lenne ez számára? :/ Bár, lehet ezzel szeretné kompenzálni a fájdalmát :( (Csak az sem biztos, h kibírja, akkor meg egy félkész cuccos lesz rajta.)

De mondom, beszéld le természetesen, de ha nem megy kompromisszumként ez is megteszi. Minden esetre őszinte részvétem Nektek :)

2012. dec. 20. 22:02
 14/47 anonim ***** válasza:
67%

Van benne valami amit a 9-es ír, ha az Apjának írná akkor nem egy feltűnő helyre csinálná, főleg nem egy ilyen hosszú szöveget.

Mond meg neki, hogy az Apukája sem örülne ennek.

2012. dec. 20. 22:03
 15/47 anonim ***** válasza:
62%
Ha ő fel meri vállalni, akkor Neked miért gond ez ? Az ő bőrén lesz, az ő érzéseit fejezi ki ez a szimbólum. Így dolgozza fel a gyászt, inkább segítsd.
2012. dec. 20. 22:03
 16/47 anonim ***** válasza:
54%

14-es

Honnan gondolod, hogy az édesapja nem örülne neki ?

2012. dec. 20. 22:04
 17/47 anonim ***** válasza:
25%
pedig én is arra gondoltam, hogy az apjára hivatkozva beszéld le róla, hogy ő nem örülne neki
2012. dec. 20. 22:05
 18/47 anonim ***** válasza:
38%

Miért van olyan apa aki ennek őrölne?

# 13/16

Persze csípőre, meg derékra ribanc lökhárítós tetkónak ilyen szöveg tuti nyerő.

2012. dec. 20. 22:07
 19/47 anonim ***** válasza:
45%
De nem neked kell viselned, hanem a lányodnak. Ráadásul ha már több is van neki ez az egy most hirtelen miért zavarna ennyire? Ne haragudj de nekem olyan érzésem van mintha "féltékeny" lennél arra, hogy nem veled kapcsolatban akar ilyen maradandót...Csak egy felvetés, ha nem így van cáfolj meg kérlek
2012. dec. 20. 22:07
 20/47 anonim válasza:
31%
Szerintem se beszéld le róla, ha ezt szeretné, mondjuk az, hogy a hátára akarja tetováltatni...nekem is elég fura. Főleg, hogy a hátát nem is látja...Ha én csak azért csináltatnék, hogy megemlékezzek, biztos valami diszkrét helyre csináltatnám, pl.csukló.
2012. dec. 20. 22:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!