A lányom a halott apjáról akar magára szöveget tetováltatni mit tegyek?
Meghalt 2 éve az apukája (volt férjem) ezt a szöveget akarja a hátára csináltatni:
Apa szeretlek ez itt van a szívemben
Büszke vagyok rád és köszönöm
hogy voltál nekem.
Csak én tartom ezt borzasztó ötletnek?
Hogy beszéljem le róla?
21 éves
Szép gondolat :) Bár, lehet tényleg, nem kellene ezt megtennie. Ha seh, sem tudod róla lebeszélni, inkább egy pici tetkót engedj neki, az apukája nevével, a csipő, csukló, bokájára...:) Mondd Neki, hogy kerüljönek oda a gyermekei nevei...Talán ez nem olyan "drasztikus" megoldás...Meg így, egyébként sincs semmi értelme, a hátára tetkó...Úgy sem látja, akkor meg milyen emlék lenne ez számára? :/ Bár, lehet ezzel szeretné kompenzálni a fájdalmát :( (Csak az sem biztos, h kibírja, akkor meg egy félkész cuccos lesz rajta.)
De mondom, beszéld le természetesen, de ha nem megy kompromisszumként ez is megteszi. Minden esetre őszinte részvétem Nektek :)
Van benne valami amit a 9-es ír, ha az Apjának írná akkor nem egy feltűnő helyre csinálná, főleg nem egy ilyen hosszú szöveget.
Mond meg neki, hogy az Apukája sem örülne ennek.
14-es
Honnan gondolod, hogy az édesapja nem örülne neki ?
Miért van olyan apa aki ennek őrölne?
# 13/16
Persze csípőre, meg derékra ribanc lökhárítós tetkónak ilyen szöveg tuti nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!