Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom a halott apjáról...

A lányom a halott apjáról akar magára szöveget tetováltatni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Meghalt 2 éve az apukája (volt férjem) ezt a szöveget akarja a hátára csináltatni:

Apa szeretlek ez itt van a szívemben

Büszke vagyok rád és köszönöm

hogy voltál nekem.

Csak én tartom ezt borzasztó ötletnek?

Hogy beszéljem le róla?

21 éves

2012. dec. 20. 21:54
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
11%

Ez képregény idiota?

[link]

2012. dec. 20. 22:18
 32/47 anonim ***** válasza:
43%
Hogy mit mondanak a többiek ha meglátják az utcán? Tényleg ennyire zavar ez téged? Itt a gesztus a lényeg, nem a vénasszonyok kínlódása (pletyka, mert ráér egész áldott nap).
2012. dec. 20. 22:20
 33/47 anonim ***** válasza:
0%

Vagy ez képregény?Ez egy szép emlék ami örökre ott lesz a testén..egy olyan valakiről akir soha nem fog elfelejteni.Nem egy barátöt vagy egy sztárt tetováltat magára hanem az apukáját.

[link]

2012. dec. 20. 22:28
 34/47 anonim ***** válasza:
28%

ma 22:12

Hogy ti mit bele nem láttok...arra nem is gondol senki hogy ez egy gesztus egy olyan ember felé aki fontos neki.Ezt csak ő tudhatja miért akarja magára varratni..és ez így is van rendjén,mert se a szomszéd juliskának se senkinek pláne nem az ilyen proli nemáááááknak nincs köze hozzá.szánalmas...

2012. dec. 20. 22:33
 35/47 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, szerintem se beszéld le sehogy, az ő teste, az ő döntése, ő fogja viselni, fogadd el, ennyi. Tudod, nincs sok borzasztóbb, mint a felnőtt gyereke életébe "csak jót akarva" beleszóló szülők...
2012. dec. 20. 22:36
 36/47 anonim ***** válasza:
22%
Ja most látom írtad hogy van tetoválása..ne legyél féltékeny!!Egy lánynak az apa nagyon sokat jelent,ha neki ez megnyugvás és biztonság és jó érzés akkor tegye!Többet nem írok én elmondtam a véleményem...
2012. dec. 20. 22:43
 37/47 anonim ***** válasza:
34%
A szöveges tetkók tényleg túl nyitottak.Ha ettől félsz, keressetek valami mintát, ami kiválthatja. Ne beszéld le, lehet ettől megnyugszik.Az Ő teste.
2012. dec. 20. 22:54
 38/47 anonim ***** válasza:
35%
Gondolom nem ilyen válaszokat vártál, de ez van. Meg kell érteni a lányodat, mindegy milyen szándék vezérli. Fogadni mernék rá, hogy meg se mered neki mutatni az általunk írt válaszokat.
2012. dec. 20. 23:09
 39/47 anonim ***** válasza:
49%
Ne engedd. Az érzéseket nem kifelé kell megélni, hanem befelé.Nem másoknak akarjuk mutatni, hogy mi érzünk és hiányzik az elhunyt, hanem befelé.
2012. dec. 21. 06:13
 40/47 anonim ***** válasza:
55%

Itt nincs olyan, hogy megengeded vagy nem, ebbe nem sok beleszólásod van.

Nem hiszem, hogy képmutatásból akarja magára tetoválni, miért tenné? Sokan sokféle emléktetoválást csináltattak, ez is egyfajta elfogadása/feldolgozása annak, hogy valakit elvesztettünk. Megjegyzem, jóval értelmesebb is, mint egy pillangó meg kiscsillag meg mindenféle divatos minta.

Ha meg attól tartasz, hogy MÁSOK mit fognak gondolni - az nem a lányodat minősíti.

2012. dec. 21. 06:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!