A lányom a halott apjáról akar magára szöveget tetováltatni mit tegyek?
Meghalt 2 éve az apukája (volt férjem) ezt a szöveget akarja a hátára csináltatni:
Apa szeretlek ez itt van a szívemben
Büszke vagyok rád és köszönöm
hogy voltál nekem.
Csak én tartom ezt borzasztó ötletnek?
Hogy beszéljem le róla?
21 éves
Engem zavarna, ha hátulról dugnám.
Na jó, eleinte nem, de feleségül nem venném. Más tetoválás, ha tetszik, akkor nem zavar, de ez igen. De el bírom képzelni, hogy valakinek tetszik.
Inkább beszélgetned kéne vele az apjáról. Már elváltatok, amikor meghalt, ha jól gondolom. Volt neki társa, vagy sem? És neked? Mikor váltatok el, ki hagyott el kit, milyen kapcsolat maradt köztetek, milyen kapcsolata volt a lánnyal?
Amikor meghalt, mit éreztél, mit mutattál a lányod felé, és hogyan beszéltétek meg?
Én olyasmit érzek ki ebből a gesztusából, mintha azt mutatná a világnak, hogy ő legalább szerette az apját, de különben szeretetlen volt, de ez csak egy tipp.
Sajnálom kérdező, hogy sokan elég neveletlen stílusban válaszoltak neked, valaki még azzal is "meggyanúsított", hogy féltékeny vagy az apára, hogy őt szereti a lányod. Hihetetlen milyen emberek vannak...
Én egyetértek veled, ez a tetoválás ilyen látható helyre nem való. Képmutatásnak hangzik. Nekem édesanyám halt meg mikor 15 voltam és nekem a szívembe van felvésve az emléke, nem a bőrömre. Senkinek nincs köze a gyászomhoz, a szeretet is csak én érzem, másnak az csak egy tetoválás, nem jelent semmit. Akkor meg mi értelme mutogatni?
Esetleg ha mégis így akar emlékezni, akkor elég csak annyi valahová, hogy: Apa. Szerintem ennek sokkal mélyebb értelme van. A kevesebb több. Az a szoveg képmutató szerintem.
Én 17 éves vagyok,apukám másfél éve halt meg.
Én is szeretnék egy tetoválást cvsináltatni,de csak annyit hogy dad,i love you.
egyenlőre nagyon gondolkodom rajta de csak azért hogy mi lesz ha a jövőbe a páromnak mindig azt kell nézegetnie? szóval hogy nem e lesz neki rossz mondjuk szeretkezés közbe ezt olvasni??
tudom hogy ez hülyén hangzik.....de gondoljatok bele.
egyébként én teljesen megértem a lányodat.
és engem anyukám nem tudna lebeszélni rólam.
Izé, mivel a lány 21 éves, a szülőnek így is-úgy is max véleménye lehet, dönteni nem ő fog. Szóval valójában úgy hangzana az érdemi tanács, hogy Kérdező, ne tiltsd meg, mert lehetőséged sincs rá...
Egyébként fenntartom, hogy ez a lány magánügye, saját teste, ő fogja viselni, és borzasztó, amikor a szülő "csak jót akarva" a saját elveit, ízlését akarja a gyerekére kényszeríteni...
(Hogy a #41-es válaszoló kíváncsiságát is kielégítsem, 48/F, a lányom 25)
Nem tehetsz semmit. A lány finoman szólva "nem megfontolt" mert pont olyan csináltatná a tetoválást, ahol sohasem látja. Akkor meg minek? Legfeljebb annak okoz vele kellemetlenséget, aki hátulról teszi boldoggá, Nem lehet nagy élmény az elhunyt apósra gondolva csinálni a testi szerelmet. Meg aztán van egy olyan, szimbolikus üzenete a dolognak, hogy "a hátam közepére kívánom az apámat" ami elég ciki dolog a lányra nézve.
Hogy egy nagy formátumú politikusunkat idézzem: "Mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!