Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem fenn akar tartani egy üres széket a halott volt feleségének az esküvőn. Ez elfogadható?
Soha, de soha nem írtam itt még ilyet ilyen egyértelműen, pedig már éve, óta fenn vagyok az oldalon, ez lesz az első ilyen válaszom. De még az ismerőseimnek sem tanácsoltam hasonlót párkapcsolati ügyekben, de most azt mondom, hogy ha most azonnal nem fejezed be ezzel az emberrel a kapcsolatot és nem szakítasz vele visszavonhatatlanul, akkor komoly baj van a fejedben!
Úgy mondom ezt, hogy a volt élettársam exfelesége meghalt szegény és életében is, halálában is az életünk része volt. Én is kedveltem, soha nem felejtem el. Természetesnek vettem, hogy a volt párom mindig is szeretni fogja mint embert, mindig is fogják hozzá emlékek kötni.
De! Az ha valaki az esküvőjén fenn akar tartani egy üres széket a volt feleségének, az nem áll készen a házasságra... és nem áll készen még magára a kapcsolatra sem. Neki csak egy pótlék vagy. Igen, teljes szívvel ki merem ezt így ismeretlenül is itt kijelenteni.
az volt az 1.gondolatom,hogy de jo lenne ha engem ugy szeretnenek,mint ez a pasi a volt feleseget.
De menyasszonykent nem orulnek,elgondolkoznek,nem korai e meg az eskuvo...
Az esküvőt lefújnám.
Az üres szék a külvilágnak szól, a párodnak lelkifurdalása van az új esküvő miatt, esetleg tart attól, hogy megszólják. Ha az elhunyt feleségre akarna megemlékezni, akkor tenne egy fotót a mellényzsebébe, v valami apró emléket.
Íjjjj ez így elég morbid. Végül is, ha még élne az előző, akkor nem veled tervezne esküvőt.
Én tuti lebeszélném. Biztos találtok egy másik módot, az emlékezésre.
A szívében őrizheti az emlékét örökre.
Amikor egyedül van, gondolhat rá bármikor. Ez a szellem és a gondolat szabadsága!
viszont:
Az esküvő legyen csak a Te (a Ti) napod (napotok)!
Ez így igazságos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!