Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Előrébb Hoznátok az esküvőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előrébb Hoznátok az esküvőt?

Figyelt kérdés

Jövő év májusára terveztük esküvőnket. Még semmi sincsen lefoglalva. Nemrég kiderült, hogy apukám nyelőcsövén egy nagyobb szakaszon rákos elváltozás van. Sajnos semmi biztatót nem tudnak mondani az orvosok, azt mondták elkezdik a kemot, sugarat és lesz műtétje is. Többször kihangsúlyozták hogy ez egy halálos betegség.

Mit tennétek? Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz vele.. És abba sem, hogy nem ő kísér az oltárhoz jövőre.

Elkezdtem kattogni a napokban.. lehet idénre előre kellene hoznunk az esküvőt( így valószínűleg nem májusra, talán aug. vége)

A páromnak még ez nem jutott eszébe, és még én sem mondtam neki.

Ti mit tennétek a helyemben?

2014. márc. 20. 13:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon sajnálom. Sajnos az én édesapám már nem él. BÁRMIT megtennék, hogy ő kísérjen az oltárhoz. Lemondanék az egész parádéról, szervezésről, felhajtásról azért, hogy ő kísérhessen a vőlegényemhez. Ha csak augusztusra tudnátok áttenni a rendes esküvőt, én a te helyedben tartnék egy sokkal kisebb, ezáltal gyorsabban szervezhető, korábbi esküvőt. Ha nincs felhajtás akár 3-4 hónapon belül is meg lehet oldani, csak hát az egy kertben lévő (mert terem már nem lesz), rokon videózik, cd-s nem zenekaros, stb. kompromisszumos esküvő lehetne. Nekem megérné, de ez a te és a vőlegényed döntése.
2014. márc. 20. 13:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, lehet hely is lenne (nálunk kb 5-8 esküvő van egy évben)
2014. márc. 20. 13:19
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
NEm hoznám előre. MErt oké, te arra gondolsz, mi lesz, ha nem ő kísér az oltárhoz, de ő meg betegen azon kattogjon, hogy a halálára számítva változtattok? LEgyen most ő a fontosabb. Ha ő azt akarja, hogy tartsátok meg minél előbb, legyen, de én biztosan nem akarnám a helyében. Végképp tudatosítanátok benne, hogy itt a vége... :(
2014. márc. 20. 13:21
 14/20 A kérdező kommentje:

13-as:

Igen erre is gondoltam, de örökké hibáztatnám magam, ha megtehettem volna hogy ott legyen..de nem tettem

2014. márc. 20. 13:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Én nem hoznám előre. Ezzel azt erősíteném meg benne, hogy már nem adunk neki egy évet se...nem lehet jó érzés.
2014. márc. 20. 13:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én önző lennék és előre hoznám. Vele akarok ünnepelni.
2014. márc. 20. 13:30
 17/20 anonim ***** válasza:
én az utóbbi vélemények miatt írtam hogy csak a vőlegényemmel beszélném meg, és másnak nem mondanám meg, hogy miért hozzuk közelebb
2014. márc. 20. 13:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne veszítsd el a reményt! Nagynéném is meggyógyult.
2014. márc. 20. 16:02
 19/20 anonim ***** válasza:
91%
Tudom, hogy talán nem tartozik ide, de csak jót akarok. Tegnap pont néztem egy tv-műsort, ahol arról beszéltek, hogy egy tüdőrákos bácsinak nagyon sokat segítettek a kemo alatt a gyógygombák, és amikor már nem kemózott, a gombák hatására is kezdett eltűnni a rák, és már gyógyulófélben van. Keress rá a neten, hátha időben elkezdi ezt a terápiát, és meggyógyul, vagy sokat javul az állapota!
2014. márc. 20. 17:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia ! Hogy alakult az életetek ? Remélem Édesapád a gyógyulás útjára lépett ! ️
2015. ápr. 15. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!