Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy szűk körű esküvőt hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szűk körű esküvőt hogyan tudunk "egyedivé", emlékezetessé tenni?

Figyelt kérdés
Max. 30an lennénk,és úgy gondoljuk egy étteremben bérelnénk ki egy kisebb termet.Nem akarunk nagy dínomdánomot,de azt se szeretnénk hogy csak egy sima vacsi legyen....mit javasoltok a kettő közötti "bulihoz"?Saját tapasztalatok is érdekelnek természetesen:)
2014. jan. 8. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát... miért más a szűk körű esküvő egyedivé tétele? A tág körűhöz volna ötleted?:)
2014. jan. 8. 17:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Díszitsétek fel a termet. Vagy .. nemtom :D
2014. jan. 8. 17:35
 3/12 anonim ***** válasza:

A mienk most júliusban volt. Különlegessé úgy tettük, hogy kislányunk 3. szülinapján volt:D Meg még azzal, hogy mi külföldön élünk és otthon, a szülő városunkban esküdtünk és összehívtuk a családot, mert így még soha nem voltunk együtt. 35-en voltunk. Életem legszebb napja volt. Különlegessé nem kell tenned, az lesz az magától. Mi lehetne annál különlegesebb, mint hogy két ember összeköti az életét és ezt az örömöt megosztják a családjukkal, barátaikkal.

Az enyémben tulajdonképpen nem volt semmi extra, mégis úgy éreztem, hogy a mi esküvőnk a legextrább.

2014. jan. 8. 17:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Egy nagy esküvőn alap a zenekar mostanság,vőfély,stb.....ez itt nem lesz,de mégse szeretnénk egy egyszerü vacsorát....
2014. jan. 8. 18:03
 5/12 A kérdező kommentje:
ill. zene vmilyen lesz,de gondolom az étteremben nem élö szokott lenni,még a helyszin nem végleges,nem tudjuk hogy az adott étteremben szokott-e valaki zenélni pl.
2014. jan. 8. 18:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szép díszítés sokat szàmítana!
2014. jan. 8. 19:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne úgy akarj jó esküvőt csinálni, ahogy a nagy esküvők jó bulik. :) A nagy ereszdelahajam buli helyett célozz meg inkább egy hangulatot vagy tematikát. Ezeket kis létszámú esküvőkön sokkal-sokkal könnyebb megvalósítani. :)

Legyen valami különleges menü, ami emlékezetessé teszi az esküvőt a vendégek számára. Nem feltétlenül a legdrágábbra kell gondolni, de már az különleges, ha elrugaszkodsz a sültestál-húsleves-rántott gomba háromszögtől. :)

Választhatsz valami tematikát, amihez igazítod a helyszínt, dekorációt, menüt is. Szerintem ez emlékezetesebb és különlegesebb, mint egy átlagos nagy létszámú lagzi.

2014. jan. 8. 19:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi csak 10-en leszünk (összesen), és itthon lesz egy kis vacsora, de szerintem emlékezetes lesz ez így is, pont azért, mert intim/szeretetteljes lesz a hangulat, és a finom borok is garantálják a jó hangulatot estére :D

No persze az alap örömködés/meghatódás mellett.

2014. jan. 8. 20:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekünk pl úgy volt különleges hangulata a dolognak, hogy karácsony előtt 2 héttel házasodtunk. Ezért alapból fel volt díszítve az étterem: jellegzetes ünnepi díszek, mikulás, karácsonyfa:)

És a polgári szertartáson a teremben is ott volt egy szép nagy karácsonyfa:)

Szóval nekünk egy fillérbe nem került a díszítés:D

Nagyon hangulatos volt:)

Amúgy próbáljátok feldíszíteni a termet például, legyen zenekar vagy valami hasonló, és táncoljatok:)

27/N

2014. jan. 11. 04:24
 10/12 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok: Nálunk volt élő zene.

Szerintem szervezd be a családtagokat. Mivel én külföldről szerveztem hazafele az esküvőt és a lagzit, így mindenki azonnal felajánlotta, hogy segít. Még soha így nem fogott össze a család, úgy éreztem. Apu szavai juottak eszembe gyerekkoromból: csak a család van, rájuk számíthatsz, és ekkor értettem meg:D Nagyon jól esett. Mindenki kereste a helyet, a zenészt, gondolkodtak a menün, szervezték a fotóst:D Szerintem ha megkérdeznéd, ismernek e....azonnal rávágnák, hogy persze, segítenek. Egy csomót lehet spórolni vele. Egyik szervezte az aranyos éttermet, ami általában csak kihordást vállal, de van termük, picike, pont elég volt nekünk. Csak mi voltunk, senki más. A másik ismert egy aranyos srácot, aki szintetizátorozik és énekel, a harmadik ismert egy fotóst, aki nagyon jó....és sokat spóroltunk rajta. Esküvői tortát is úgy rendeltünk, hogy nem tudták, hogy az lesz, csak kértünk egy fehér tortát:D A nevelőanyukám anyukája virágkötő, nagyon szépen dolgozik, nem volt vitás, ő csinálja a virágokat. Tőlem nem fogadott el egy fillért se, apunak adtam a pénzt, hogy majd vigye el neki:D A fotós esméletlen volt, nem kaptunk kinyomtatott képeket, hanem csak cd-n, így volt olcsóbb. A menüt is megbeszéltük, ki mit eszik meg. Nem hiszem, hogy lehetett volna szebb napom:D (Még lánykikérést is kaptam, pedig nem számítottam rá:D)

2014. jan. 11. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!